Se så vakkert – hen ammer barnet sitt…

Av Rolf Hansen
Mange av Norgesavisens lesere har trolig lagt merke til den stadig tiltagende perversjonen som brer om seg i samfunnet. En perversjon hvor media har spilt og fortsatt spiller en sentral rolle. Jeg tenker her f.eks. på kampanjer som «Pride», hvor de homoseksuelles behov og rettigheter – påstått – skal fremmes. Tilsynelatende en fin sak, men hva skjuler seg egentlig i bånn? Jeg tenker også på ting som at barn skal gis lov til å bestemme sitt eget kjønn når de blir gamle nok til å kunne reflektere over saken. Jeg tenker videre på på snakket om at menn nå skal få lov til å amme sitt eget avkom. Slike ting. De aller fleste vil kanskje synes dette bare er festlig, og fint lite annet. Andre vil kanskje gi sin helhjertede tilslutning, hva vet jeg? Men jeg vil likefullt påstå at dette er eksempel på en intendert sosial utforming av samfunnet, og at de bakenforliggende hensiktene er alt annet enn gode. Jeg vil faktisk gå så langt som å påstå at dette er ondskap satt i system, koordinert av tilsvarende onde krefter. Hvordan kan jeg hevde noe slikt?
Vel, dette med at menn skal amme sine egne barn er del av en agenda som tar sikte på å pervertere oss med hensyn til kjønnslig identitet. Hvem i sin rette forstand kan få seg til å tro at brystmelk fra en pappa proppet med kvinnelige hormoner kan være sunt for et barn? Agendaen er å pervertere menn – gjøre de kjønnsløse og seksuelt uattraktive for kvinner. Slik vil kvinner miste interessen for disse feminiserte mannfolka, og slik destrueres samfunnets primære byggestein, nemlig kjernefamilien. Slik skaper man mennesker uten tilhørighet.
Skal vi ta flere eksempler på de mørke samfunnsarktitektenes inkrementelle pervertering av befolkningen? La oss da ta feminismen. Ja, du leste rett: feminismen! Mange later til å tro at feminismen er kvinnenes kamp for like rettigheter som menn har. Det medfører en viss grad av riktighet at det startet slik, for i utgangspunktet var feminismen en grasrobevelgelse hvor nettopp kvinnenes rettigheter var den bakenforliggende motivasjonen. Men så ble feminismen kuppet, og sentralt i dette kuppet stod Rockefeller-familien med alle sine oljemilliarder. Det lyktes Rockefellerne å omstøte den opprinnelige intensjonen bak feminismen, og det lyktes å støpe den om til «militante kvinners kamp mot egen kjernefamilie». Kvinner ble langt mer maskuline og aggressive i sin natur. De krevde retten til karrieremessig selvrealisering og generelt å kunne konkurrere karrieremessig på like vilkår med menn. Disse lite feminine kvinnene mistet sin seksuelle appell ovenfor mannfolka, akkurat som de feminiserte mannfolka mistet sitt kvinnetekke. Resultatet var, som før, at kjernefamilien havnet i angrepslinjen. At de lyktes med feminismens holdningsplassering kan man jo se i form av de skyhøye skilsmissetallene vi har i dag. Man kan også se at de lyktes med feminismen ved at mødre i dag underminerer sitt eget morsinstinkt ved å overlate sitt lille barn til en dagmamma eller en barnehage. Grunnen var det feministiske «for at mor skal kunne selvrealisere og skape seg en karriere». Selv om barnet enda er bittelite og absolutt har behov for sin mor, blir morsinstiktet satt til side den dag i dag, og barnet likeså. Noe jeg tipper var utenkelig før disse samfunnskreftene begynte sin negative samfunnspåvirkning. Det er imponerende at maktelitens samfunnsarkitekter har greid det kunstykke å slå en kile selv inn i vår dypeste natur – i våre biologiske instinkter.
En annen gren innen den mørke sosiale ingeniørkunsten er bevegelsen kalt «Pride». Her snakker vi om en bevegelse som hevdes å skulle fremme aksept for homofile og deres interesser. Jeg skjønner det kan være lett å ta Pride for god fisk, men i realiteten er dette bare er en gedigen psy-op. Prides budskap, som på umerkelig vis smyges inn i det underbevisste, går noe ala dette: “Er du sikker på at du ikke egentlig er homo? Kanskje bare «litt» homo? Uansett, på tide å finne det ut! Prøv da vel – dette er nye tider, og homo er 100% innafor nå. Ja faktisk, homo er hipt!» Individer som lar seg friste til å leve dette ut, vil selvfølgelig lett kunne oppleve seksuell forvirring og frustrasjon. Resultatet er perversjon, kaos, og, til sist, forvirring og frykt.
Så for å oppsummere: Vi er i dag vitne til at noen forsøker utslette både vårt menneskelige kjønn og de tilhørende kjønnstrekkene – både fysiske og psykologiske sådanne. Perversjon av det naturlige, kort og greit. Det er intensjonen. I sum så bevirker alle disse eksemplene på slesk holdningsplassering og manipulasjon av befolkningen (det finnes mange flere) at vi blir ensomme, uten tilhørighet. Ensomme mennesker er redde, og redde mennesker tenker ikke rasjonelt. Redde mennesker uten selvstendig tankekraft er lette å lede, lette å kontrollere. Og da har vi kommet fram til det ultimate målet til denne klodens herskere: total dominans! Simpelthen for den rusen det gir et forkvaklet sinn å kunne dominere andre fullstendig.
Dypere stikker det nok ikke. Denne kloden styres av styrtrike, klinisk gale luciferianere uten evne til å kjenne medfølelse. Eller trodde du kanskje alle disse rabiate krigene vi har opplevd og fortsatt opplever var ønsket av jordas befolkning?

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her