Senterpartiet lyver til hele Norge med hjelp fra pressen

18
2870

Lundteigen og Vedum lyver foran åpen mikrofon i alle TV-kanaler. Det eneste partiet som står for den progressive norske nasjonalismen og patriotismen er Fremskrittspartiet. Samarbeidspartiet til Senterpartiet, Arbeiderpartiet, ønsker det motsatte av Senterpartiet, derfor lyver Senterpartiet, og dette henger ikke på greip. Det var Arbeiderpartiet som utformet avtalen med EU som fratok Norge suverenitet, og på denne måten overførte store deler av makten til EU.

Senterpartiet forsøker å lyve til seg velgere med å utnytte en internasjonal trend, samme trend som Fremskrittspartiet har stått for i alle år: At det er viktig å verne om eget land, for å sikre trygge og frie samfunnsstrukturer som legger til rette for velstand for folk flest samt stoppe masseinnvandring til Norge. Dette er Fremskrittspartiets politikk og det eneste partiet som kan ivareta denne politikken.

Fremskrittspartiet vil før valget gå inn for en annullering av EØS-avtalen og dermed være det eneste partiet i Norge som kan tilbakeføre norsk suverenitet. Senterpartiet kan ikke som et samarbeidsparti til Arbeiderpartiet, som står for det motsatte, påvirke dette, uten et stort Fremskrittsparti. Et større Senterparti som samarbeider med Arbeiderpartiet vil forverre situasjonen i Norge. Senterpartiet lyver til velgerne, slik vi vet politikere gjør før et valg. La dere ikke lure!

Del publiseringen og gi et likerklikk. Det er viktig å nå ut til flest mulig med sannheten. Håper flest mulig kan dele dette også i grupper dere er medlem av.

Skribent: Jens Engelsen Gabrielsen | Foto: sp_bilder

Kjære leser

Norgesavisen trenger din støtte

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

18 KOMMENTARER

  1. Hele Stortinget er med i clinton’s pedo-ring som nå Straffeforfølges av Trump med hjelp av Bill . Vi må snakke om ting som gagner Oss . Norge trenger et Nytt Politisk Parti . Norge har ikke en sjanse i Verden hvis DU Velger et av de gamle partiene i Norge . Det er fordi Verden ikke vil ha noe med clinton-infiserte land å gjøre lenger og siden ALLE partiene på Stortinget er røde , så står vi Alene på det politiske verdenskartet . Da trengs et Nytt politisk parti : NDP : Loven er det eneste som binder oss sammen til enighet og stolt forståelse av hverandre . Norges Demokratiske Parti NDP , er et Nytt Demokratisk Politisk Parti som håper å overtale Folket til å Tro på og bry seg om at Demokratiets Lover Sikrer Samhold , Stolthet , Sannhet og Frihet i Det Demokratiske Norge . NDP fokuserer på Systemet , men ønsker naturlig nok å knytte kontakt med Amerika , Russland og Europa , Suverene Norske Grenser . NDP vil Sikre Demokratiets Fremtid med Lover og Regler såsom at politikerne må jobbe FOR Folket og ha Demokratiske egenskaper og Øke Respekten , Tillitten og Spesiellt Frykten for Folkets Demokratiske System og Demokratiet , NDP vil Stenge Stortingets Dører med Ansiktsgjennkjenning for politikere etter 4 år . Blir en valgt til Statsminister i denne 4 års perioden , får vedkommende 4 år til , så NAV . Har en oppholdt seg på Stortinget én dag over tiden tilsvarer én dag i fengsel og én dagslønn tilbakebetales Parlamentet . Dette Stopper Korrupsjon , Svindel og Kameraderi . Har en ikke bygget sin bro i løpet av 8 år , har en ingenting på Stortinget å gjøre . NDP vil at alle politikere returnerer Alle stjålne Midler fra Folket til Parliamentet og Forfølges deretter . All Makt til Folket . Lavere Skatt til Folket . Nettavstemming . Rette feil . Gulrotpolitikk . Alt for Demokratiet ! Alle kan melde seg inn i NDP og avgi sin politiske stemme , ved å trykke på søkeglasset HER på Facebook og SØK : NDP2017 ( bilde av Stortinget ) og trykke Liker på Siden til NDP2017 . ( IKKE under denne annonsen her / tråd , det har ingen effekt ) Velkommen Ombord . NDP Impliserer på ingen måte godkjenning , samarbeid eller partnerskap med Facebook .
    – [ ]

    • Ja , i Amerika så kalles de for liberal lefties , altså de som fulgte clinton og obama . Hele Stortinget er en rød familie som er enige innad , men spiller uenige utad overfor Folket . Dvs at noen spiller blå , noen grønne , noen rød . Stortinget har støttet clinton foundation fordi både demokrats og republicans i Amerika OGSÅ var/er RØDE , finansiert av rotschilds/bilderberg . Trump derimot , var egenfinansiert blå ( selvom jeg skulle ønske han var egenfinansiert rød ) men som går imot de ryggløse røde i Amerika . Norge som du vet kopierer ALT Amerika gjør , nå til den grad at den røde familien i Norge har blitt SÅ avhengige av de røde i Amerika , at nå vet de ikke hva de skal gjøre annet enn å ønske obama/clinton tilbake . Det ville ikke det amerikanske Folket og Norge burde vært smart og føyd seg etter istedenfor å motarbeide Den Nye Amerikanske Presidenten . Med dette skjønner NDP at Norge trenger et Nytt Politisk Parti som kan gjenopprette tillitten til Verdensdemokratiet . Min sønn på 4 år kan allerede amerikansk russisk og norsk og vil fungere utmerket som diplomat mellom øst og vest . De røde , ja . Mvh : NDP .

  2. hun er frekk nok til å kalle seg sjokkert er en fornærmelse mot ofrene. Dette har blitt advart om i årevis uten at noen gjør noe med det.
    Det finnes to typer mennesker idag. De som er komplette naive idioter og de som ikke er overrasket overhodet. Vi visste at dagen kom og har ropt varsko lenge.Våre politikere kommer til å bli sjokkert mange ganger i tiden som kommer! Dette er bare starten på hva vi har i vente i årene som kommer.Legg merke til de som sier de er sjokkert og gjør absolutt ingenting etterpå for å hindre at tilsvarende hendelser kan skje i Norge. Det er sørgelig mange politikere som havner i den gruppen. Det ligger ingen naivitet i å påpeke sammenhengen mellom ført politikk, og de forutsigbare konsekvensene av denne politikken. Tvert imot. I beste fall er det derimot naiv å påstå at det ikke finnes en sammenheng mellom islamsk innvandring, og islams stadig sterkere posisjon i Vest-Europa, med påfølgende spredning av terror og undertrykkelse. Hva det er i verste fall skal jeg ikke skrive Det absolutte flertall av norske politikere er tilhengere av folkevandring og multikultur, og dermed i praksis av islamisering av samfunnet. Derfor vil situasjonen i Norge fremover begynne å ligne stadig mer på situasjonen i Sverige..Det er alltid riktig å påpeke sammenhengen mellom en uansvarlig politikk og de direkte konsekvensene av denne politikken.Norske myndigheter tar ikke grep i særlig grad. Det er en klar motvilje blant norske politikere til å offentlig erkjenne det ideologiske grunnlaget for terroren Vest-Europa er rammet av: islam. Koranen. Muhammed (fred være med hans ofre). I tillegg bistår Norge til invasjonen av Europa ved å finansiere ferjevirksomhet i Middelhavet for migranter fra Afrika. Sveriges tilstand er en direkte konsekvens av den asyl- og islamiseringspolitikk svenske politikere har ført de siste godt og vel 30 år + Dette er naturligvis helt rett, men det er ikke korrekt, hverken i Sverige eller Norge, å fortelle sannheten. Det er viktig at vi ikke lar oss kneble, ordet er vårt viktigste våpen.Dette er en tragedie som er en direkte konsekvens av den asyl- og islamiseringpolitikk som er ført de siste 30 år. Denne politikken skulle aldri blitt satt ut i live i utgangspunktet. Denne tragedien må brukes til å vekke folket til å stemme på partier som vil stanse invasjonen og islamiseringen av Europa.

  3. Hvordan kan det ha seg at Senterpartiet har blitt et støtteparti for AP og SV, MDG etc. og ditto sosialistisk prosjekt for globalisering og multikultur? SP har tidligere vært et parti som har stått for Norske verdier og Norsk kulturarv… I disse dager er SP og bøndene mer opptatt av penger og det å være politisk korrekte enn å ta vare på land, tradisjoner, folk ikke minst demokrati. Som tidligere SP velger og småbruker er dette noe jeg tar veldig tungt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR