Sesam Parkering AS fakturerer for biler som ikke finnes

Torsdag fikk jeg en faktura i posten fra Sesam Parkering AS. Fakturaen lød på 79 kroner for en parkering som skal ha funnet sted 11. februar 2019 ved Trondheim Lufthavn.

Problemet er at jeg ikke har parkert ved Trondheim Lufthavn på den angitte datoen. I tillegg finnes ikke bilen som de mener jeg skal ha parkert der med.

Bilen ble nemlig vraket den 15. november 2016, for to og et halvt år siden.

Til tross for at jeg ikke har parkert på stedet, og til tross for at bilen er spiker for lenge siden, sender Sesam Parkering AS ut faktura til meg.

 

Det er heller ikke første gang Sesam Parkering AS sender meg fakturaer uten grunn. Det samme skjedde også i september 2018.

Forrige gang det samme skjedde, greide jeg med nød og neppe å slippe videre inkassosaker fra parkeringsselskapet, selv om jeg viste til vrakmeldingen på bilen som de forsøker å fakturere.

Den gangen hadde de også sendt saken rett til inkasso. Uten å fakturere meg (på feil grunnlag) først.

I dag tidlig har jeg sendt en e-post til Sesam Parkering AS, hvor jeg spør hva de egentlig holder på med. Det må vel være lov å lure.

Jeg tviler på at jeg vil få noe vettugt svar. Sist gang måtte jeg ordne opp i saken gjennom inkassoselskapet PayEx, som kontaktet Sesam Parkering AS for meg.

Source: Akroma.no | Foto: Skjermdump fra Statens vegvesen.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her