Sjokkerende oppdagelse av utilsiktet innhold i vaksiner

Vaksineskeptiske mennesker har lenge hevdet at vaksiner trolig skader mer enn de gavner folkehelsa. Det vi vet med sikkerhet er at vaksiner inneholder sterke giftstoffer som f.eks. aluminium. Aluminium er tross alt klassifisert som et nevrotoksin, altså et ekstremt giftig stoff, og aluminium finnes i de fleste vaksinene. I tillegg kan vaksiner fortsatt inneholde kvikksølv i form av «restmengder» fra produksjonen. Hva utretter disse to stoffene SAMMEN i en menneskekropp?

Hvor er kartleggingen av tryggheten? Hva med cocktaileffekten?

Ingen har til dags dato utredet tryggheten av å injisere aluminium i barn på tilfredsstillende vis, og spesielt ikke i de mengder som i dag gjøres. Den fremste uavhengige ekspertisen på aluminium og biologiske effekter har forsøkt rope etter nærmere kartlegging her, men blir ignorert.

Det betyr at injeksjon av aluminium – isolert sett – ikke har blitt utredet. Det samme gjelder andre stoffer som f.eks. formaldehyd. Men hva med den såkalte cocktaileffekten? Med dette forsøker jeg hinte til summen av alle giftstoffer som finnes i én enkelt vaksine – hva er de biologiske effektene av å injisere disse? Og, ikke minst, hva med cocktaileffekten når flere vaksiner blir gitt ved samme besøk på helsestasjonen?

Sannheten er at cocktaileffekten er helt i det blå. Forskningen aner fint lite om den, og det skyldes det enkle faktum at det ikke finnes vilje til å undersøke saken nærmere. Er det virkelig uproblematisk å injisere disse giftene i små og umodne barnekropper, det er det store spørsmålet. Legemiddelindustrien er den som sitter på den store pengesekken, og legemiddelindustrien er også den som burde ha den etiske plikt til å gjennomføre denne kartleggingen, men den vegrer seg. Konsekvent. Tatt i betraktning at det tidligere er avslørt grove bedrag i legemiddelindustrien, er det derfor rimelig å spørre om noe forsøkes holdt skjult.

Vaksinene inneholder ukjent, mulig farlig forurensning

Det italienske forskerteamet Corvelva har gjennomgått vaksinenes faktiske innhold, og det finnes mer i vaksinene enn det vi er blitt fortalt. Her snakker vi om forurensning som er vanskelig å unngå, vaksinenes produksjonsmåte tatt i betraktning. Forurensningen er også ukjent, både med hensyn til mengde og type. Det som framkommer på vaksinenes innholdsfortegnelse er derfor ufullstendig. Faktisk i høyeste grad, som vi snart skal se.

Når det gjelder den seksvalente vaksinen Hexyon (Hexacima),  så viser den seg å inneholde hele 216 giftige kontaminanter. 70% av disse var umulig å identifisere. I tillegg var 16 giftige reststoffer tilstede. Man mener årsaken til dette kan være at produksjons-apparaturen ikke har blitt skikkelig rengjort mellom produksjonen av forskjellige vaksiner. I tillegg ble det avdekket at fem antigener (virus) som burde vært tilstede allikevel ikke fantes i vaksinen. Hele analysen kan leses her.

Når man bruker en seksvalent vaksine som denne, så eksponerer man små barnekropper for seks forskjellige sykdomsfremkallende faktorer. (Det riktige tallet er egentlig åtte, siden vaksinen inneholder tre forskjellige poliovirus). Ville man blitt utsatt for en slik mengde sykdomsskapende elementer under normale omstendigheter? Lite trolig. Så spørsmålet er om dette kan være bra for barnets helse. Og hvordan kan denne vaksinen hevdes effektiv siden kun 3 av i alt 8 oppførte antigener finnes i vaksinen? Og hvordan kan vaksinen hevdes å være trygg når den viser seg å inneholde mer enn 150 forbindelser som det er umulig å bestemme identiteten til og effekten av?

Hva med HPV-vaksinen Gardasil 9?

Legen Sherri Tennpenny uttaler følgende om HPV-vaksinen Gardasil 9:
«Selv om Gardasil ikke er obligatorisk i Italia, er vaksinen forbundet med et stort antall alvorlige skader og til og med død i land rundt om i verden, inkludert USA. Gardasil, vaksinen som fremmes for å forebygge livmorhalskreft og veneriske vorter assosiert med humant papillomavirus (HPV), ble godkjent for bruk hos jenter i 2006 og deretter godkjent for gutter i 2009.»

Gardasil er vaksinen som knyttes opp mot skadelige bivirkninger framfor noen annen vaksine. I dokumentaren «Sacrificial Virgins» kan vi få innblikk i hvordan det arter seg for unge mennesker som har blitt skadet av denne vaksinen. Man bør spørre seg om hvorfor ikke foreldre blir gjort oppmerksom på de alvorlige bivirkningene som kan følge i kjølvannet av av vaksinasjon. Fortrinnsvis før vaksinene settes. For det blir de vitterlig ikke. Påstanden om at vi har «informert vaksinesamtykke» er definitivt feil.

Ord til ettertanke

Det Corvelva har avdekket så langt bærer bud om at alle vaksiner burde bli satt under lupen og gransket for sitt reelle og mulig skadelige innhold. Legemiddelindustrien burde også konfronteres med det faktum at den ikke fører opp visse ingredienser i vaksinene. Regelverket i dag tilsier at så lenge industrien velger å karakterisere ingredienser som forretningshemmeligheter, så trenger disse ingrediensene ikke å bli ført opp på ingredienslista. Og det er et temmelig urovekkende faktum, tatt i betraktning at kravet til matvarer er full deklarasjon av samtlige ingredienser. Men for vaksiner, som skal injiseres, gjelder altså ikke de samme reglene. Her er det viktig å skjønne at å injisere stoffer er langt farlige enn å spise de.

Vi er i dag vitne til at legemiddelindustrien tilbakeholder opplysninger om vaksineingredienser og skadene som kan forårsakes av disse. Foreldre i dag gis derfor ikke sjansen til såkalt «informert samtykke» i forbindelse med vaksinasjon, selv om dette hevdes. Det er på høy tid at legemiddelindustrien blir konfrontert ovenfor dette. Så langt har denne industrien imidlertid kommet seg unna, ja faktisk i forbindelse med grov kriminalitet også – se ett eksempel på det her. Den sjokkerende mangelen på etikk innad i legemiddelindustrien er fullstendig uverdig, og dette fortsetter å være status etter mange tiår.

Kilde: Lege Sherry Tennpenny på vaxxter.com

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her