Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet

12
2

Det føles veldig bekymringfullt at skolen velger å kontakte sikkerhetspolitiet fordi noen av elevene har laget et flyveblad med kun fakta på, sier en av elevene til nettsiden Fria Tider.

Flyvebladet som ble spredt sist uke inneholder seks faktapunkter med kildehenvisning om innvandringen til Sverige. (Flyvebladet kan leses nederst i denne artikkelen).

Blant annet nevnes det at innvandringen under 2016 kostet mer enn hele rettsvesenet, at drøyt 95 prosent av de som ble dømt for overfallsvoldtekter er innvandrere og at ulovlige innvandrere får tannhelsetjenester for 50 kroner, mens skattebetalere og pensjonister må betale full pris.

Lokalavisen Västerbotten-Kuriren rapporterte på fredag kveld at skoleledelsen «ser alvorlig» på at det har blitt spredt «rasistisk propaganda» på skolen.

Rektor Anna Sundelin opplyser at flyvebladet har blitt politianmeldt og at skolen også har «vært i kontakt med Säpo». (Det svenske sikkerhetspolitiet, red. anm).

Det er forferdelig. Jeg har selv sett flyvebladet, jeg så dem allerede på mandag. Det er absolutt utenkelig at vi har denne typen propaganda på vår skole, sier rektoren til Västerbottens-Kuriren.

Hun forteller videre at skolen har «nulltoleranse» og at ledelsen har gått ut med nyheten på intranettet slik at elever og lærere skal kunne rapportere om flere faktablad dukker opp.

Lokalavisen slo saken stort opp med overskriften «Fremmedfiendlig propaganda på Umeåskola»

Fria Tider har snakket med en av de elevene som har stått bak flyvebladet.

Vi var lei av å bare sitte og tvinne tomlene og ikke gjøre noe, mens Sverige forfaller og vi valgte derfor å gjøre et faktablad om innvandringens konsekvenser for vårt samfunn. Slik at vi kan opplyse andre elever, sier eleven.

Vi synes det er en skam for Dragonskolen at de har anmeldt flyvebladet. De sier det er viktig med kildekritikk, samtidig som de kaller et flyveblad med kun fakta og med lesbare kilder lengst ned for rasistisk propaganda.

Hvis elevene blir funnet og stilles for retten risikerer de inntil to års fengsel, for brudd på loven «Hets mot folkgrupp«.

The post Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Fria Tider

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

DEL
Forrige artikkelSaudi-Arabias plan om regimeskifte i Syria
Neste artikkelDet er ikke ditt land!
Norgesavisen.no er et talerør for samfunnsengasjerte journalister, skribenter og forfattere som ønsker å fremme norsk kultur og identitet, og samtidig sette skråblikk på nyhetsbildet. Norgesavisen har ingen redaktør, men en redaksjon som tar stilling til hvilke artikler som publiseres. Om du har lyst å skrive for Norgesavisen, anbefaler vi deg å lese følgende: Norgesavisen søker samfunnsengasjerte skribenter

12 KOMMENTARER

  1. Skjønner ikke helt . Det står at alt som står i flygeblader er fakta , hvordan kan noen dømmes til fengsel i opptil 2 år for å dele faktainformasjon ? Hvordan kan en dømmes til fengsel for å fortelle sannheten ? I en rettsak er en pålagt å fortelle sannheten , å så skal samme instans dømme en for nettopp å gjøre der , at vedkommende har delt fakta og sannheten om forhold i landet . Det henger jo ikke på greip .

  2. Ja, slik er det der den røde venstrefløy rår, å si sannheten er straffbart. Vi ser det her på berget også. Ap&co drev med storforfølgelse mot en av våre beste og mest ærlige og redelige politiker, som har jobbet beinhart til beste for vårt land og folk. Ærlighet er et ukjent begrep sosialistenes verden. Det er nok en grunn for Ap har jobbet målrettet i mannsaldre for å fjerne kristendommen i Norge, samme vei har det gått i Sverige også.

  3. Så lenge folk sover og ikke skjønner at både sverige,norge er blitt diktatur stater blir det aldri forandring, når folk er overrasket at diktaturetstyringa setter folk i fengsel for å utgi fakta ja da sover de folkene veldig godt og har ikke skjønnt at vanlige borgere har ingenting dem skulle ha sagt. VÅKNE klokka tikke veldig fort no, det brukes tvang i nesten alle europeiske land for å fjerne ytringsfrihet og fjerne folk som blir sett på som trussel mot diktaturet og politikere og det systemet!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR