Skuespiller risikerer fengsel etter å ha regissert “hat-kriminalitet” mot seg selv -for å klandre Donald Trump tilhengere

Sjokkhistorie om hat-kriminalitet mot farget homofil skuespiller i ferd med å kollapse! Jussie Smollett (36) fikk sterke sympatierklæringer fra venstrevridde Donald Trump hatere da han hevdet at han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå viser det seg at fargede skuespilleren selv regisserte overfallet med å hyre to bekjente til å angripe han. Den 29. januar ble det kjent at skuespilleren angivelig hadde blitt angrepet av to hvite menn på gata i Chicago. Smollett fortalte politiet at han hadde blitt angrepet av to menn som ropte rasistiske og homofobe utsagn til ham. I følge den ene versjonen skulle de to mennene under “angrepet” ha ropt “make America Great Again” mens det i en annen versjon ble påstått at de to hadde MAGA-caps til støtte for Donald Trump på hodet. I følge skuespilleren tok en av mennene tok et tau rundt halsen hans, og helte et kjemisk stoff på han.

CNN og andre Fake News media på venstresiden i amerikansk politikk jobber bevist og målrettet med å fyre opp under hatet og gjøre splittelsen dypere i det amerikanske samfunnet. Dette gjøres gjennom å spre syltynne og gjerne “falske storyer” regissert utelukkende for å forsterke hatet mot Donald Trump

Her kommenterer den profilerte YouTube-profilen “The Amazing Lucas” om skandalen filmskuespiller Jussie Smollett nå har trukket seg selv inn i. Skal vi tro “The Amazing Lukas” har det vært mange grunner til å stille spørsmål med skuespillerens historie nærmest fra dag en.

“The Amazing Lukas” har vært skeptisk til hele storyen allerede da demokratiske politikere og CNN journalister la ut meldinger på Twitter som skråsikkert fordømte dette som hat-kriminalitet -og hvem har skylden? Jo, Donald Trump og kanskje også Russland….

Nick Sandmanns familie saksøker Washington Post for å ha publisert falske nyheter for å skade katolsk student

Abortmotstander og skoleelev Nick Sandmann ble bevisst plukket ut av den venstrevridde indianeren Nathan Phillips som løy og fordreide det som skjedde. Det hele var satt i scene med en hensikt. Hisse opp og forsterke hatet og splittelsen i det amerikanske samfunnet.

Han gav det venstevridde hatet mot Donald Trump og alle som er kristne og hvite et ansikt

Det venstrevridde hatet mot Donald Trump og hans supportere manifesterer seg stadig i nyhetsoppslagene til “Fake News” media som CNN, New York Times, MSN og andre mainstream media som for lengst har opphørt å være troverdige medier. Gang på gang spytter disse mediene ut nyheter uten å sjekke hvorvidt den storyen de slår opp er sann eller om virkeligheten er slik den blir omtalt av Donald Trump haterne som regisserer hver eneste hendelse. For en tid tilbake slo fake-news media, også her hjemme opp hvor forferdelig det var at en hvit 15 åring fra en katolsk skole angivelig skal ha stilt seg foran en venstrevridd aktivist og indianer som i enkelte medier ble fremstilt som en Vietnam veteran. Politikere og mediafigurer på venstresiden hisset seg opp mot de stakkars katolske skoleelevene og skrev en rekke krasse og truende meldinger på Twitter. Nå går Nick Sanders familie til sak mot avisen Washington Post og krever 250 millioner dollar av mediahuset som bevisst formidlet en story som i ettertid har vist seg å være fake news. Fake news bevisst plantet og regissert av venstreliberale individer som hater både Donald Trump, hvite supportere av president Trump, og alt som smaker av konservativ kristendom. Det vi ser skje i USA er at venstreliberale og skuffede tilhengere av Hillary Clinton og Barack Hussein Obama, bruker alle krefter, ressurser og ethvert triks for å sverte dem som støtter opp om USAs lovlig valgte president.

Source: Søkelys.com

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her