SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

140

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle.

Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- og innvandring/integreringspolitikk. Utenforskapsområder, hvit flukt, ghettofisering av skoler, gjenger, gatevoldtekter, terrorangrep, narkotikasalg og åpenlys bruk/rus på gatene, afrikanske prostituerte, bilbranner – eksemplene er like horrible som de er mange på hvordan det hele har feilet på grandios skala.

Under her er bare et lite utvalg fra den siste ukens arbeidsinnsats fra Oslopolitiet. Og det er det de faktisk legger ut. Vi vet det finnes endel alvorlig kriminalitet som aldri kommer ut offentlig fra politiet av «Hensyn til allmennheten».

The post SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Holm Morten

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

11 KOMMENTARER

  1. Vårt demokrati sørger jo for at fattige må betale like mye i skatt som rike (og ofte mer). Og da vil svært mange tenke at å stjele er eneste utvei. —– fiks demokratiet og ulikhetene først. Så kan vi rydde opp i resten som er igjen deretter.

  2. Våre politikere er vel forbildene på all jævelskapen som skjer. Der de forsyner seg og sine venner med milliardkontrakter og formuer som vokser i takt med overskridelsene.

  3. Norsk politi og rettsvesen er undergravd av frimurere. Og stortinget har 150 medlemmer som også er medlem i europabevegelsen –som også er et politisk parti. —- Og alle disse. Globalister, frimurere og europabevegelsen følger den globale agenda og clinton foundation globalist takeover. —— Disse agentene for fremmede krefter må ut av det norkse systemet. Ellers KAN INTET ANNET SKJE, eller forbedres.

  4. Norgesavisen kan gi oss opplæring i å foreta sivile arrestasjoner av politikere, frimurere europabevegelsen medlemmer, og rettsapparatet. Alt dette MÅ FJERNES, før noe annet kan skje 🙁 sånn er det bare

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her