SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

140

11 KOMMENTARER

  1. Vårt demokrati sørger jo for at fattige må betale like mye i skatt som rike (og ofte mer). Og da vil svært mange tenke at å stjele er eneste utvei. —– fiks demokratiet og ulikhetene først. Så kan vi rydde opp i resten som er igjen deretter.

  2. Våre politikere er vel forbildene på all jævelskapen som skjer. Der de forsyner seg og sine venner med milliardkontrakter og formuer som vokser i takt med overskridelsene.

  3. Norsk politi og rettsvesen er undergravd av frimurere. Og stortinget har 150 medlemmer som også er medlem i europabevegelsen –som også er et politisk parti. —- Og alle disse. Globalister, frimurere og europabevegelsen følger den globale agenda og clinton foundation globalist takeover. —— Disse agentene for fremmede krefter må ut av det norkse systemet. Ellers KAN INTET ANNET SKJE, eller forbedres.

  4. Norgesavisen kan gi oss opplæring i å foreta sivile arrestasjoner av politikere, frimurere europabevegelsen medlemmer, og rettsapparatet. Alt dette MÅ FJERNES, før noe annet kan skje 🙁 sånn er det bare

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her