Knivdrap i Tyskland førte til høyreorientert mobilisering og protest

Sist søndag ble en 35 år gammel mann drept under en gatefestival i den østtyske byen Chemnitz. Den drepte skal ha vært av tysk herkomst, og drapet skal i følge politiet ha skjedd i en situasjon hvor mannen befant seg i urolige omstendigheter, med 10 personer av «forskjellige nasjonaliteter» rundt seg. Drapet medførte en mobilisering av såkalte høyreorienterte grupperinger, hvor rundt 800 personer møtte i gatene for å ta til motmæle mot drapet. Organiseringen av protesten skal ha skjedd via meldinger på sosiale media, hvor «forsterkninger» ble innkalt fra nærliggende byer. I meldingene ble gjerningsmennene bak drapet beskrevet å være av utenlandsk opprinnelse.

Av de 800 protestantene skal 100 ha kommet fra det politiske partiet AfD. Den tyske avisen Bild melder at også medlemmer av den høyreorienterte fotballsupporter-gruppa «Kaotic Chemnitz» mobiliserte.

Drapet skal ha blitt foranlediget av verbal uenighet, hvor også to andre menn i 30-årene ble knivstukket og alvorlig skadd. To menn på 22 og 23 år ble tatt i politiets varetekt. Som følge av tumultene ble festifvalen avsluttet fire timer før stipulert tidspunkt som var klokka 20, mens politiet jobbet med å holde situasjonen under kontroll. Det er meldt at de høyreekstreme protestantene skal ha kastet flasker mot politiet. Videoer skal også ha vist at deltakere i den høyreekstreme protesten skal ha angrepet personer med «ikke-tysk» utseende, men dette meldes å være ubekreftet. Ifølge politiet skal flere personer ha anmeldt overfall mot seg selv. Borgermesteren i Chemnitz, Barbara Ludwig, fortalte til lokale media at hun var «forferdet» etter å ha skjønt hva som hadde skjedd i byen hennes. Steffen Seibert, Merkels talsmann, gikk også ut og fordømte protestene.

Ifølge ubekreftede rykter skal uenigheten som foranlediget drapet ha sin årsak i at en kvinne ble trakassert. Politiet betegner imidlertid dette som kun spekulasjon, og hevder det ikke er noen grunn til å påstå noe som helst sikkert.

Den høyreorienterte grupperingen «Pro Chemnitz» oppfordret til fortsatte demonstrasjoner den påfølgende dagen, mens venstreorienterte bebudet mot-demonstrasjoner.

Her kan man se diverse videoer fra opptøyene i Chemnitz.

Jeg skal ikke utelukke at gale mennesker har begått utilforlatelige og kriminelle handlinger i protesten mot mordet på den tyske 35-åringen. Men, allikevel, karakteristisk ble altså protesten beskrevet som organisert av «høyreorienterte» grupperinger. Denne karakteristikken, i likhet med det enda mer hyppig brukte «høyreekstrem», brukes i dag på billigst mulig vis for å diskreditere mennesker som simpelthen ønsker å si sannheten.

Det er nemlig én ting som er viktig å få øye på i dette landskapet, og det er at vi innfødte i de nord-europeiske landene rettmessig har sett oss lei på islamiseringen av våre egne hjemland. Både europeisk kultur og etnisitet er nå i ferd med å bli visket ut, og disse landene – deriblant Norge – opplever at migranter dominerer kriminalstatistikkene. Antall tilfeller av vold, ran, voldtekter, bilbranner og mer til har skutt i taket med den store og uvettige innvandringen, og Sverige er nå blitt et trist skue i dette henseende. Men det er altså ikke lov å heve røsten mot slikt? Hvis noen allikevel våger, blir man gjerne hengt ut og fysisk angrepet av forkvaklede, autoritetstro individer fra antifa og lignende sosialistiske grupperinger. Dere vet, disse menneskene som hevder seg å være mot intoleranse (ha, ha), bare for å glemme seg helt vekk og utsette andre for vold. Dette er de samme som i ramme alvor hevder eksistensen av 47 forskjellige kjønn, at landet må få bli oversvømmet av individer fra ikke-kompatible kulturer og religioner, at homofili er «hippere» enn heterofili (Pride) osv.

Når tenker vi tråkke inn bremsene for all galskapen som nå rulles ut i ekspressfart? Finnes det noe fornuft igjen i den europeiske folkesjela, og hvis ja, har vi i tillegg ryggrad nok til å sette ned foten for dette? For dette er nemlig en to-trinns prosess: først må vi greie å se tingenes tilstand slik det vitterlig har seg, og allerede her stopper det for mange av oss. Dernest må vi komme sammen og ta ansvar for å organisere motstand.

Stå sammen alle nordmenn, og grav fram vikingen i dere selv. Nekt individer med en giftig kulturell bagasje innpass i Norge! Det fordrer at vi må stoppe disse globalist-styrte politikerne som helt har sluttet å høre på folkerøsten.

Kilde: Deutsche Welle

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her