Stjerneregissør Quentin Tarantino: «13 år gammel jente som ble dopet ned og misbrukt analt ville ha det»

16

Samantha Geimer var bare 13 år gammel da den Oscar-belønnede regissøren Roman Polanski dopet henne ned og voldtok henne under en fest i Jack Nicholsons hus på 1970-tallet. Polanski har i amerikanske rett siden da blitt dømt i sitt fravær for overgrepet, men har unngått fengsel ved å oppholde seg i Europa.

De siste månedene har det blitt avslørt at Hollywood har vært et sentrum for grove seksuelle overgrep mot gutter og jenter, samt unge skuespillere, utført av kjente og Oscar-vinnende regissører, skuespillere og TV-personligheter. Navn som Bob og Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Ben Affleck, Louis C.K., Michael Douglas, Richard Dreyfuss, James Franco, Dustin Hoffman, Matt Lauer, Jeremy Piven, Sylvester Stallone og George Takei er bare noen av de kjente Hollywood-elitene som har fått en eller flere alvorlige anklager mot seg for seksuelle overgrep.

Fra før har den Oscarvinnende regissøren Roman Polanski måttet leve i eksil i Europa etter å ha voldtatt en mindreårig jente. Det er i forbindelse med dette at en annen stjerne-regissør, Quentin Tarantino, nå blir avslørt etter at et 15 år gammelt intervju med Tarantino igjen har kommet i søkelyset.

I intervjuet hos den kjente radioprateren Howard Stern sier den nå 54-årige Oscar-vinnende regissøren bak blant annet Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill 1 & 2, Django Unchained og Inglourious Basterds, at han mener Polanski «ikke er en voldtektsmann» og at «jenta var med på å feste med Roman«.

Sterns assistent i radiostudioet, Robin Quivers, minte Tarantino på at den 13 år gamle jenta hadde blitt dopet ned med ulovlige narkotiske midler og gitt alkohol, noe som er straffbart i seg selv.

Han voldtok ikke en 13-åring. Det var lovfestet voldtekt (statuatory rape hvor en voksen har ikke-tvungen sex med en mindreårig som har kommet over puberteten. Red. anm) og det er ikke helt det samme, sa Tarantino.

Han hadde sex med en mindreårig. Det er ikke voldtekt. For meg, når du bruker ordet voldtekt, snakker du om bruk av vold, å sytte dem ned… det er en av de mest voldelige forbrytelsene i verden.

Du kan ikke kaste ordet ‘voldtekt’ rundt, det er som å kaste ordet ‘rasist’ rundt. Det kan ikke brukes på alt folk bruker det til. Han var skyldig i å ha sex med en mindreårig.

Men mest sjokkerende var uttalelsen Tarantino kom med etter dette.

Hun ville ha det. Hun var kjæreste med mannen..og en ting til, vi snakker om Amerikas moral, vi snakker ikke om moralen i Europa eller alt slikt.

Les også: Oprah Winfrey, Meryl Streep og Harvey Weinstein – venstresidens dobbeltmoral

Da Howard Stern spurte Tarantino om hvorfor en «voksen mann ikke forstod at det å ha sex med en mindreårig var galt«, kom Tarantino igjen til Polanskis forsvar:

Hør her, hun var med på det og hun har snakket om det. Jeg har rett, hun har snakket om det. Hun er voksen nå, hun har en helt annen historie.

Etter at Stern leste opp rettsdokumentet mot Polanski, der han ble dømt av retten i Los Angeles for ulovlig seksuell omgang, fortsatte Tarantino å forsvare Polanski:

Selvfølgelig anklaget hun ham, fordi hun visste hun ville få problemer med moren sin, sa Tarantino.

Hans (Polanski red. anm.) høres mer troverdig ut, betydelig mer troverdig.

Da Stern spurte Tarantino om hvorfor Polanski ikke bare kunne få en kvinne på sin egen alder svarte stjerneregissøren:

Han liker jenter!

Quentin Tarantino har også blitt kritisert i det siste for å ha visst hva hans regissør-venn Harvey Weinstein bedrev av voldtekter og seksuelle overgrep, uten å ha gått ut med det eller konfrontert Weinstein offentlig.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for hatet, rasismen, volden og overgrepene?

Polanski hylles av Hollywood-eliten

Fra før han Oscar-vinneren Meryl Streep hyllet Roman Polanski både ved applaus, tale på podiet og under intervjuer, selv etter at hun visste at han dopet ned og hadde anal-sex med den 13 år gamle jenta. Streep har også priset serie-overgriperen Harvey Weinstein, som i flere tiår voldtok og forgrep seg seksuelt på unge jenter, og kalte ham blant annet «Gud» under en prisutdeling. Streep har imidlertid valgt å angripe Donald Trump istedenfor basert på den hatske og falske venstreorienterte mediekampanjen mot den sittende presidenten det siste året. De samme mediene som har visst om og skjult overgrepene i Hollywood i mange tiår.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WNrsV_o0KYo] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=EV8tsnRFUZw]

The post Stjerneregissør Quentin Tarantino: «13 år gammel jente som ble dopet ned og misbrukt analt ville ha det» appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Sgt. Michael Connors

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her