STOPP SVADAEN, VI ER VOKSNE FORSTANDIGE MENNESKER!!

2
1

TIL ERNA OG VÅR VELTALENDE UTENRIKSMINISTER...

Jeg er så lei av å høre om disse tankene deres som går hit og dit. Kan de ikke heller fortelle oss noe fornuftig, kanskje hva de kunne tenke seg å gjøre her hjemme for at ikke slike ting skal skje hos oss, for vi har ingen garantier fra politikerne våre om hva eller hvem eller hvordan man skal hindre at tilsvarende terror  skjer her i landet vårt - det må vel et guds under til for at ikke en terrorist skal skape tilsvarende som vi ser ellers rundt i Europa, selv i Sverige.

Vi lever i selvhøytidelighetens hjemland, vi blir lurt trill rundt folkens, og det holdt vi faktisk på å bli i 1940 også av den gang Arbeiderpartiregjeringen. Når skal vi lære - det er ikke tid for naivitet lenger i en verden som er i ferd med å falle fra hverandre.

Foto: EPP

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

kr. 12,900 of kr. 20,000 raised

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk ))

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig Donations

2 KOMMENTARER

  1. Hvor lenge tror the «establishment» at de kan lure og bortforklare konsekvensen av Islamsk innvandring til Norge og Europa. Tror de virkelig seriøst at vi er helt hjernedøde, eller???

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR