Sverige: Den innvandringsskeptiske SD-lederen Jimmie Åkesson er klar til å bli statsminister!

Mye kan tyde på at Sverige nærmer seg et politisk veiskille, ettersom svensker har gått trett av politikken til statsminister Stefan Lövfen (Sosialdemokratene) og resten av hans regjering. Mye av grunnen til det svenske folks misnøye er uten tvil asylpolitikken som har vært ført fram til nå. Svenskene er gått lei av den enorme innvandringen og alle problemer forbundet med kriminalitet og økonomi som dette har spunnet på seg.

Ifølge en ny meningsmåling foretatt av TV4 er det innvandringsskeptiske partiet Sverigedemokratene (SD) det klart største opposisjonspartiet i Sverige. Lederen Jimmie Åkesson og resten av SD har i dag hele 23 prosent oppslutning hos det svenske folk. Allikevel hevder Åkesson ovenfor TV4 at partiet trenger nye samarbeidspartnere blant de andre partiene for å kunne oppnå reell politisk innflytelse. Den foretrukne samarbeidspartner er partiet Moderatene (M), og av denne grunn sier Åkesson at han ønsker å forhandle med M-leder Ulf Kristersson.
– Vi kan bli så store vi bare ønsker, men vi må finne samarbeidspartnere for at det skal nytte å være et stort parti, sier Åkesson.

Tross den nåværende mangelen på formelt samarbeid med andre partier, er Åkesson tilfreds med de samtaler som tross alt føres mellom SD og andre partier i den svenske riksdagen. Åkesson sier også han er klar til å overta roret ved det framtidige valget.
– Det er klart at jeg vil bli statsminister, men det viktige er det politiske innholdet, sier han.

Kilde: fPlus.se | Foto: News Oresund

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her