Sverige – fremdeles et demokrati?

0

Hva kaller man en stat som utelukker 25% av sine lovlige velgere, sine egne borgere som har deltatt i et lovlig politisk valg om sitt lands regjering regjering?

Stefan Løfven og hans regjering vil for ettertiden og i svensk historie bli sammenlignet med andre politiske ledere gjennom tidene som også har tilsidesatt vanlige demokratiske prinsipper. Sann mine ord. Det tør være særdeles oppsiktsvekkende at et politisk parti, lovlig valgt, ikke får delta i det demokratiske styre fordi at de stiller seg skeptisk til en enkelt sak – innvandring!

Imidlertid, den norske pressen er stum, den svenske pressen er stum og Europa for øvrig er stumme.

Jeg har lest veldig mye krigshistorie, det er mitt spesialområde, har lest Adolf Hitlers kjente skriv; “Mein Kampf” selvsagt og en rekke andre bøker om det som skjedde i Tyskland fra 30-tallet og fremover, og finner skremmende mange likheter til Løfvens styremåte og hans metoder til å få folket med seg.

Skremmende!!

Skribent: Jan Egil Andal

Hjelp oss markedsføre denne artikkelen – Gi en donasjon…

Skulle du ønske at flere mennesker i Norge ble gjort oppmerksom på Norgesavisen.no og våre nyhetssaker? En donasjon fra deg vil gjøre det mulig for oss å markedsføre våre nyhets-artikler som annonser på Facebook.

PS. Om du ønsker at vi fremmer akkurat denne artikkelen, eller andre artikler bestemte artikler, send oss en epost til post@norgesavisen.no etter at du har gjort donasjonen, og fortell hvilken artikkel du ønsker vi skal benytte pengene du gir til å markedsføre.

Velg en av opsjonene under, så ser du hvor mange mennesker som vil se markedsføringen vi gjør på Facebook:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 25,000

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her