Sverige: Sverigedemokraterna vil innføre full asylstopp – ingen flere skal tas i mot!

342

Oppdatert 31.08.19 klokka 13:23.

Det er alltid interessant å følge med europeiske land som har kommet lengre i løypa enn Norge med hensyn til konsekvensene av en altfor liberal asylpolitikk. Sverige er nærmest i så måte, og her er en interessant statusoppdatering fra «söta bror».

Det innvandrerkritiske svenske partiet, Sverigedemokraterna (SD), ønsker nå å innføre full asylstopp. Partiet har sagt klart fra om at Moderaternas forslag om innføring av 5000-8000 nye asylsøkere årlig er «alldeles for mye». SD-partileder Jimmie Åkesson har i årevis stått på direktesendte Tv-debatter og advart både politiker-kollegaer og publikum mot nettopp samme asylpolitikken som nå har vist seg å bringe Sverige ut i dette vanføret.

Ulf Kristersson, lederen for partiet Moderaterna, har nå krøpet til korset og innrømmet at Jimmie Åkesson og SD fikk rett i sine advarsler. Kristersson vedgår at Moderaterna er altfor sent ute med å begrense asylinnvandringen. Partiet burde vært 10 år tidligere ute med dette forslaget, medgir han. Moderaternas nye forslag lyder på 70 prosent reduksjon, noe som betyr cirka 5.000-8.000 asylanter per år. Allikevel blir denne moderasjonen betegnet som en uakseptabelt stor mengde av Jimmie Åkesson og SD.

Det svenske migrasjonsverket har meldt at situasjonen i det krigsrammede Syria nå har roet seg, men likefullt at asylanter derfra fortsatt skal få asyl. På Twitter kommenterer journalisten Ivar Arpi at dette burde medført at mengder av asyl-syrere isteden ble sendt tilbake til hjemlandet.
– Egentlig handler det ikke bare om Syria, men noe mer generelt. Hvorfor vender ikke flere tilbake til sine hjemland i større utstrekning? Er det ikke naturlig at asyl blir sett på som noe midlertidig snarere enn noe permanent? Når det har blitt roligere, reiser man tilbake som en grunnleggende regel, skriver han.

Arpi fortsetter:
– Istedenfor et volummål for fortsatt årlig innvandring, burde kanskje Sverige sette et mål for årlig tilbakevandring.

SD-lederen Jimmie Åkesson har uttrykt seg langs de samme linjer, nemlig at «fokus bør legges på hvordan de som ikke har grunn til opphold i Sverige snarest skal kunne vende tilbake».

Når det svenske migrasjonsverket bebuder fortsatt innvandring tross en roligere situasjon i Syria, burde den svenske befolkningen protestert høyere. Norgesavisen skrev forleden dag om den begredelige situasjonen i Filipstad kommune, hvor etniske svensker i jobb flytter vekk og trygdede innvandrere gradvis blir flere og flere. Kommuneledelsens talsmann, Lars Johnsson (Moderaterna), forteller om samme typen tilstander i Hässleholm kommune.
– Vi har samme bekymring. Akkurat nå har vi 100 personer på SFI [språkkurs] (av totalt 400) som er analfabeter, og rundt 200 med veldig lav utdannelse. I prinsippet vil det være umulig å få de ut i arbeid, sier han.

Enkelt sagt handler dette om en uthuling av fellesmidlene, hvor stadig mer må skaffes til veie av de som jobber. Filipstad og Hässelholm er langt fra de eneste kommunene som sliter i Sverige. Det forventes nå at hele 110 svenske kommuner vil gå med underskudd inneværende år, og det er ingen tvil om at innvandringen står sentralt i årsakssammenhengen.

Økonomi er én ting, men det faktum at innvandrere er sterkt representert på kriminalitets-statistikkene er også en viktig faktor. På steder med stor konsentrasjon av innvandrere opplever etnisk svenske nå å ha blitt fanger i sine egne hjem, ettersom de ikke våger seg ut etter mørkets frambrudd. Faren for vold og annen kriminalitet gjør at de velger å holde seg innendørs. Det er estimert at steder hvor innvandrerandelen overstiger 5 prosent, vil fraflytting av etnisk svensk befolkning bli konsekvensen.

Det er hyggelig å kunne avslutte med positiv nyhet til slutt, og det er at Jimmie Åkessons Sverigedemokraterna akkurat har oppnådd tidenes største velgeroppslutning. Partiet har nå passert statsminister Stefan Lövfen og hans Socialdemokraterna, omenn med knappest mulig margin. I augustmålingen får Sverigedemokraterna 23,5 prosent av stemmene, mens Socialdemokraterna får 23,2 prosent. I følge augustmålingen er Sverigedemokraterna nå det største partiet i Sverige. Grattis!

Alt i alt kan det se ut til at svenskene endelig(!) begynner å våkne til asylgalskapen som Stefan Lövfen har fått lov til å marinere sitt eget hjemland i over altfor lang tid.

Kilde: Fria Tider | Foto: News Oresund

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her