SYNES ULVEDEBATTEN ER UFATTELIG ENSIDIG!

8
0

Hver gang ulvefaren diskuteres - så blir ulven tema og offeret. Drep og drep og forby osv.

Jeg synes denne debatten er fullstendig håpløs, og savner balansen. Hva med det særdeles revolusjonerende poenget om at sauebøndene også snart bør ta et ansvar. De legger opp til et forferdelig dyreplageri ved å slippe saueflokken sin fritt ut i naturen - uten tilsyn? Og det er helt ok?

Tenk litt på dette - hundrevis av sau blir revet i hjel under forferdelige pinsler etter å ba blitt fritt villt for ulv og jerv og andre dyr. Så pøser myndighetene på med millioner i erstatning hvert år, uten å stille ett eneste krav til bøndene for å redusere faren!

Jeg har lest litt om husdyrhold rundt i verden. Hvorfor skjer ikke det samme der? Nei fordi de fleste beskytter dyrene sine og lever side om side med rovdyrene - hvorfor gjør vi ikke det samme her?

Erstatning fra en styrtrik stat blir lett en sovepute for uiansvarlige bønder.

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: Andy Fitzsimon

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

8 KOMMENTARER

  1. Eg tror bønden har nok å stri med, og denne Ulveflokk forkjemperne sitter der og synser å klager å krever —- Det er DE som nå bør lette på REVA og ta ett tak og akrivt behjelpe om vi skal ha ulv i skogene, og ikke bare sitte der på den feite reva i byene og synest hvordan vi som sliter med brukene skal forholde oss til deres formeninger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR