Talte til tsjekkerne om barnevernet

Forrige lørdag ble det holdt appeller utenfor den norske ambassaden i Praha mot det norske barnevernets praksis med å ta barn fra foreldre på tynt grunnlag, og dermed skape tragedier. Blant de som holdt appeller var to tsjekkiske partiledere og EU-parlamentarikere, og Demokratenes sentralstyremedlem Jan Simonsen. Her kan du høre hans appell i sin helhet , 15.30 min. inn i denne videoen. (Bilde fra tsjekkisk TV-studio under et intervju om barnevernet)

Her noen korte videoer som viser hvor upopulært den norske barnevernet er blitt i Tsjekkia, og hvordan det er i ferd med å ødelegge Norges rykt som en sivilisert nasjon:

I forbindelse med demonstrasjonen ble Demokratenes sentralstyremedlem intervjuet om det norske barnevernsystemet av TV.selskaper både fra Tsjekkia og Russland.

Det har denne måneden vært store demonstrasjoner i en lang rekke byer over hele Europa. Størst var demonstrasjonen i den rumenske byen Oradea sist lørdag med 9000 deltakere. I Suceava nordøst i Romania, i Bucaresti og Arad deltok også mange tusen hvert sted.  Det har ellers vært demonstrert i Tallinn, Vilnius, Bratislava, St. Petersburg, Roma. Madrid, Wien, København, Dublin og London.  I tillegg har det vært demonstrasjoner mot Norge det norske barnevernet i Ottawa i Canada og Washington i USA. Til helgen er det planlagt demonstrasjoner i Warzawa, Melbourn i Australia og New Dehli i India.

I de ulike demonstrasjonene var det taler, sang, hornmusikk, bønn og ballongslipp.Her fra demonstrasjonene i Arad o Suceava i Romania der det bli brukt fengende hornmusikk.

Source: Demokratene.no

1. Markedsføring

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 One Time

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her