TENK FREMTID, IKKE BARE DIN EGEN MEN OGSÅ VÅRE BARNS FREMTID – DET ER DEM DET GJELDER!

0
83

Det er ikke politikerne som ødelegger landet vårt, det er oss selv og vår tankeløshet når vi går til valgurnene

Vi vet hva de forskjellige partiene prioriterer. Vi vet hvem som fortsatt vil fylle opp landet vårt med utlendinger og vi vet hvem som er imot. Det er det fine med demokratiet Vi vet også hvem som trenger vår hjelp i verden og vi har lange tradisjoner i å hjelpe og det har fungert.

Vi lever i en verden i oppløsning! Valget til høsten kan avgjøre vår fremtid, en ytterligere økning av innvandringen kan ødelegge vår økonomi og øke kriminaliteten.

Tenk på dette før du gir din meget viktige stemme til høsten!

Foto Ranveig Thattai

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kr. 12,900 of Kr. 20,000 raised

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk ))

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 300

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR