Tidligere CIA-offiser: – Etterretning bekrefter den russiske versjonen i Syria

4
154

Tidligere CIA-offiser Philip Giraldi har kommentert det angivelige gassangrepet nær Idlib i Syria. Giraldi jobbet 18 for CIA og regnes for å ha god kjennskap til de hemmelige tjenestene og til regionen. Han har kommentert for BBC, MSNBC, 60 Minutes, al Jazeera og en rekke andre nyhetskanaler. Han sa i et intervju med Scott Horton’s Webcast:

JEG HØRER FRA KILDER PÅ BAKKEN I MIDTØSTEN, FOLK SOM HAR MEGET GOD KJENNSKAP TIL ETTERRETNINGENE SOM FORELIGGER, OG DE SIER AT DEN FORTELLINGA VI ALLE HØRER OM AT DEN SYRISKE REGJERINGA ELLER RUSSERNE BRUKER KJEMISKE VÅPEN MOT USKYLDIGE SIVILE, ER FALSK.

Giraldi sa at hans kilder er mer på linje med de analysene som sier at utslippet av giftgass skjedde på grunn av at et al-Qaida-lager med giftgass ble truffet av et russisk luftangrep.

«ETTERRETNINGENE BEKREFTER I HØY GRAD DEN FRAMSTILLINGA SOM RUSSERNE HAR GITT, NEMLIG AT DE TRAFF  ET LAGER DER OPPRØRERNE, SOM VI JO VET ER FORBUNDET MED AL-QAIDA, HADDE LAGRET SINE EGNE KJEMIKALIER OG AT DET VAR EN EKSPLOSJON DER SOM FØRTE TIL DØDSFALLENE OG SKADENE. DET LATER TIL AT ETTERRETNINGENE ER SVÆRT KLARE PÅ DETTE PUNKTET.»

Giraldi sa at folk i etterretningsmiljøet er sinte på den forvrengninga av fakta som har skjedd for å rettferdigggjøre Trumps militære gjengjeldelse, ja så sinte at noen hemmelige agenter vurderte å gå ut offentlig med dette.

«FOLK BÅDE I BYRÅET (CIA) OG I DET MILITÆRE ER SJOKKERTE OVER DETTE, FORDI TRUMP HAR FRAMSTILT DET FULLSTENDIG FEIL, ENDA HAN MÅ HA VIST ELLER BURDE HA VISST AT DET IKKE STEMMER. OG DE FRYKTER AT DENNE FRAMSTILLINGA LETT KAN FØRE TIL VÆPNET KONFLIKT. DE ER OGSÅ SJOKKERTE OVER HVORDAN DETTE FRAMSTILLES OG BRUKES AV REGJERINGA I USA OG AV MEDIA.»

Source: http://steigan.no/ | Foto: Gage Skidmore

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene.

Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av våre leseres støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende.

Tusen takk ))

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

4 KOMMENTARER

  1. Hvorfor ikke bare stoppe krigen? Krigen har jo ingen som helst mening! Det er en meningsløs krig som pågår! Hvorfor kan ikke Norgesavisen være så voksen og fortelle oss sannheten om hvorfor denne meningsløse krigen fortsetter? Dette er grunnen til at jeg ikke finner det hensiktsmessig å spandere 50,- på Norgesavisen fordi svarene finnes i blant annet Anonymous og avsløringer fra Julian Assange..! Olje rørledninger, planlagte oljerørledninger og kontrollen til disse er den eneste årsaken til dagens konflikt i Syria! Enorme pengesummer ligger i denne kontrollen.

  2. Tidligere CIA-offiser Philip Giraldi har ingen interesse for almenheten fordi CIA har alltid hat sin egen agenda! Og CIA har aldri i historien bidratt med å oppklare noe som helst av noen hemmeligheter..! Hemmelighetskremmeriet til CIA savner sidestykker! Kom igjen, bli voksen dere som er redaktører i Norgesavisen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR