Til krig mot Norsk barnevern.

Mange lurer på hvordan man skal kunne gå til verbal krig mot norsk barnevern. Tar man i ved møte hos dem , blir det brukt mot den som saken angår og foreldrene får som straff nedsatt eller fjernet besøksordninger og andre “privilegier” man har krav på.

Nå som det nærmer seg julen og noen har startet julegavekjøpet så er det ikke sikkert at man får lov å gi sitt eget barn en julegave som barnet skal ha på selveste juleaften,.. jeg har vert vitne til at hele TO store sekker med gaver fra barn sin tilhørende familie har blitt konfiskert og sannsynligheten er meget stor for at disse havnet på fyllingen, eller kanskje også direkte stjålet, gaver som kunne ha flere tusen i verdi. Da dette skjedde stod jeg bak en gammel tre-legg og så hele opptrinnet.

Selv norsk politi var med på denne leken…. Altså de som skal av-verge tyveri er med på tyveriet som om det er helt OK bare det er barnevernet som er tyven!!??

Jeg har fulgt norsk barnevern og deres eskapader i over førti år, så jeg har sett litt av hvert fra den kanten, og har tatt til orde for å erklære dem KRIG!!!

En krig de skal bli nødt til å tape før eller siden så lenge jeg har tale-evnene i behold!! Man ska ikke glemme skrive-ferdighetene heller….

Skribent: Ellinor Nerbø

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her