Tredje verdenskrig vil bryte ut og derfor trenger ICAN penger – Del 3

Del 3

Innledningsvis: Forfatter har skrevet denne kronikken på eget initiativ, ikke på oppdrag fra verken ICAN eller andre. Forfatter er også personlig ansvarlig for innholdet i denne kronikken, og det er hans meninger som her kommer til uttrykk.

Rakettskjoldet til NATO vil ikke nødvendigvis klare å skyte ned alle gjengjeldende missiler fra SCO (Shanghai Cooperation Organization). Hvorfor ikke? Jo, fordi SCO også har et rakettskjold som vil skyte ned mange av NATOs atom-missiler først, og SCO vil derved ha nok atomvåpen til å gjengjelde. Men SCOs rakettskjold er mye svakere enn NATOs. I alle fall foreløpig. Vi har altså en skjevhet i maktbalansen, noe vi kanskje kan kalle “ikke helt MAD” (mutually assured destruction). Eller kanskje kan vi kan kalle det AMAD; almost mutually assured destruction?

Husk at ingen rakettskjold er uovervinnelig, spesielt ikke mot en stor storm av noen hundre atom-missiler og HGVer, eller hypersoniske glide-fartøy i et forhåndsangrep. Eller mot et pre-emptive nuclear strike (forebyggende atomangrep).

Det russiske S-500 er et avansert system som kan skyte ned de aller fleste interkontinentale ballistiske atom-missiler og andre flyvende objekter, inkludert droner, satellitter og fly. Dette systemet kan kanskje også klare å skyte ned såkalte hypersoniske glide-fartøy, med hastigheter opp til 25 000-30 000 km/t. Russland har allerede startet salget av S-400, som er et annet avansert luftvern mot bl.a. fly og stealth-fly fra Kina, India, Iran og flere.

Salget av S-500 til SCO vil sannsynligvis starte rundt 2020-2022, da S-500 er estimert å bli produsert og brukt av Russland i 2020. S-500 vil bl.a. beskytte Moskva, for dersom Moskva ble utslettet, kan Russland tape en evt. krig mot NATO.

Derfor er Moskva og ikke Washington verdens mest bevoktede by mot atomangrep. Moskva vil i nær fremtid bli fullstendig omringet av luftvern, både S-400 og S-500. Disse systemene har svært god rekkevidde og meget høy treffsikkerhet.

Ett rakettskjold kan imidlertid lett skape en illusjon om at man er trygg fra SCOs atomvåpen, og den illusjonen finner man i NATO og spesielt i Washington. En del såkalte neokonservative individer i Washington har en fanatisk overbevisning om at SCO ikke vil greie å gjengjelde et atomangrep fra NATO. De virker ganske sikre på at de vil vinne en atomkrig. Disse neokonservative folka må være blant verdens aller farligste mennesker, og Hillary Clinton er et godt eksempel i så måte.

S-400 har rekkevidde på opptil 400 km, og S-500 en rekkevidde på opptil 600 km. S-500 kan oppdage og angripe opptil 10 mål samtidig, med en responstid på under 4 sekunder. For S-400 er responstiden under 10 sekunder .

Da S-400 ble utplassert i en russisk militærbase nær Latakia i Syria, turde ikke USA lengre å sende fly dit – også p.g.a. at Syria var blitt en no-fly zone. Så slagkraftig kan ett enkelt batteri være.

Alle land bruker eller vil komme til å bruke S-400 i nær fremtid, og mange av disse landene vil mest sannsynlig også bruke S-500. Dette som følge av at SCO-land er alliert med hverandre. Tyrkia, Algerie og Saudi Arabia er dog ikke medlemmer av SCO, men mye tyder på at Tyrkia og kanskje også Saudi Arabia vil bli medlemmer i framtiden. Dette til tross for at Tyrkia idag er med i NATO.

Så tilbake til ICAN. ICAN driver idag med noe av aller verdens viktigste arbeid, og ICAN er utbredt over hele verden. Men ICAN mangler én ting: penger! Hvis hver nordmann, inkludert uføretrygdede folk som meg selv, ga 200 eller 500 kroner til ICAN, kunne det monnet. La oss gjøre et kjapt økonomisk overslag: Det er ca. 5 millioner innbyggere i Norge. 200 kr per hode ville betydd 1 milliard kroner til ICAN. Med kr 500 per hode, ville summen blitt 2,5 milliarder. Med 1000 kroner for hver nordmann, ville ICAN kunne inkassert 5 milliarder.

La oss ekspandere: Det bor litt over 500 millioner i den Europeiske Union. Rundt 325 millioner i USA. Legg til ca. 37 millioner i Canada, ca. 25 millioner i Australia og ca. 5 millioner i New Zealand. Da er vi oppe i nærmere 900 millioner mennesker fra den vestlige verden. Hvis 800 millioner av disse menneskene ga vekk “bare” tilsvarende 200 norske kroner til ICAN, ville det blitt totalt 160 milliarder kroner. Det er ikke lite penger.

Dette kan skje dersom folk flest forstår at en 200 lapp fra hver blir mye penger til slutt. Jeg håper en slik giver-trend kan oppstå i Norge, og at trenden deretter sprer seg til resten av verden. Da kan ICAN til slutt lykkes.

Etter min mening vi lykkes med dette, for planeten er truet. Alt plantelivet, alle dyrearter, de fleste mennesker – foruten de som har ly i gode bunkers – og de fleste bakterier vil dø. Nesten alt liv kan dø ut.

NATO er en angrepsallianse forkledt som en forsvarsallianse

SCO er en forsvarsallianse, framstilt som en angrepsallianse av Vesten. Disse karakteristikkene avhenger av maktbalansen, og kan derfor forandre seg.

———-

Spre gjerne denne artikkelen til alle du kjenner over internett. Vi trenger å skape en giver-trend, for en global slik trend kan redde verden. Spørsmålet er: Når er det faktisk for sent å donere penger til ICAN? Når bryter tredje verdenskrig ut for fullt, militært sett? I mine øyne er dette bare et spørsmål om tid, men vil sannsynligvis allikevel ikke skje i løpet av de nærmeste 5 år. Denne tiden kan vi utnytte effektivt. ICAN kan lykkes, og hvis du som leser artikkelen begynner å spre den i dag, øker sjansen for det.

Avslutningsvis: Hold hodet kaldt. Bruk meditasjon og fysisk trening. Sørg for å innta antioksidanter, og gjør utover dette det som virker for å kunne holde deg rolig og rasjonell. Og, selvfølgelig, støtt ICAN!

PS: Del 1 og del 2 av denne artikkelen er nå oppdatert med kilder og referanser.

Kilder og referanser:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her