Har Trine Skei Grande blitt en trussel for rikets sikkerhet etter påstått episode med 16-åring?

102
5
Trine Skei Grande

Alle kan mene hva de vil om Trine Skei Grande sin av Resett omtalte opptreden i bryllupet til Ola Borten Moe i 2008. I kommentarfeltene på Facebook gjør de også akkurat det, og på bakgrunn av Trines egen skinnhellighet og trang til å sette seg til doms over alle andre og deres virksomhet, kan man også meget godt forstå det. For å kunne holde på slik som hun gjør, burde det være en selvfølge at det ikke kan komme opp saker om henne av en slik dimensjon som det nå har gjort.

Hvis 16-åringen var så beruset at han hadde mistet dømmekraften, burde Trine Skei Grande tilbudt ham hjelp isteden for å opptre slik Resett hevder. Hennes påståtte opptreden kommer også i et pussig lys i forhold til hennes rørende omsorg for asylbarn langt over denne alder. Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør! Da hennes daværende nestleder Helge Solum Larsen i 2012, altså 4 år etter den nå så mye omtalte episode, hadde hatt sex med en 17-åring, var hun raskt ute med å erklære mistillit mot ham. Men tillitt til seg selv hadde hun tydeligvis. Ingen problemer med selvtilliten der i gården for en som også har opphøyet seg selv til å være den person som andre varslere i Venstre skal forholde seg til.

HVIS EGNE BEHOV OG NYTELSE BETYR MER ENN HENSYNET TIL RIKETS SIKKERHET, BØR TRINE SKEI GRANDE IKKE KUNNE BLI MINISTER I NOEN REGJERING NOEN GANG.

Main Stream Media burde nå snarest konfrontere Trine Skei Grande om denne betente saken slik VG forsøkte i 2012. Hvis ikke bør Erna Solberg gjøre det slik at hun etter en eventuell presentasjon av en ny regjering slipper å måtte takle det for henne uvedkomne problemet som Trine Skei Grande nå representerer. En annen løsning er også at FRP forlanger at denne saken avklares før de medvirker til at regjeringsforhandlingene fortsetter. En kontollert sprengning av en bombe er alltid å foretrekke. Man kan også spekulere på om mainstream meaia sin taushet i denne saken kan bety at de venter med offentliggjøring av opplysningene til de kan skape problemer for Erna Solbergs eventuelle nye regjering?

Grunnen til at dette ikke kan avfeies som «gøy på landet», er av en helt annen dimensjon, nemlig hensynet til rikets sikkerhet. Hvis hun nå skulle greie å komme i en statsrådsposisjon, vil hun lett kunne bli et offer for utpressing som kan få konsekvenser ikke bare for henne, men hele landet. For en tid siden ble hun nektet innreise til Russland og det er naivt å tro at norske politikeres utskeielser ikke arkiveres til gjenbruk som f.eks til utpressing i regi av andre lands myndigheter. At slike utpressingsmetoder også har vært vanlige i norsk politikk i mange år og til og med internt i partier, kan vel ingen ha unngått å få med seg når man i dag ser at det kan føre til Arbeiderpartiets fall.

I sin iver etter å sverte FRP generelt og Sylvi Listhaug spesiellt, utviste Trine Skei Grande også et stort engasjement for at Mahad Abid Mahamud skulle kunne forbli i Norge selv om han hadde gitt feilaktige og selvmotsigende opplysninger om sin opprinnelse. Hun omtalte ham bl. annet som en nøkkelperson i norsk helsevesen da han visstnok var en av 5 personer som kunne fremstille ebolavaksiner. At man i norsk helsevesen kunne ha en person som utviklet vaksiner og som ingen visste hvem var eller hvor vedkommende kom fra, er i seg selv meget alarmerende. Slikt arbeid har et stort potensiale for avansert terrorvirksomhet og burde kun bli utført av sikkerhetsklarert personell. At hun mener det er viktigere å ta mer hensyn til en person uten troverdighet enn til sikkerheten til hele Norges befolkning, mener jeg burde diskvalifisere henne som politiker.

Jeg kan ikke se at noe departement har så liten betydning at Trine Skei Grande er skikket for en statsrådstilling der. På bakgrunn av sin erfaring kunne hun tilbys en stilling i Landbruksdepartementet med ansvar for alternativ gjenbruk av dyrkbar mark og feltutprøving i den forbindelse. For å få unge asylsøkere raskt i arbeid, som forøvrig er en av hennes hjertesaker, kunne hun også bruke slike som assistenter. Muligens vil det medføre at noen raskt returnerer til sine respektive hjemland på frivillig basis og hvis de der forteller om sine opplevelser i Norge, kan Trine tranformeres fra å være en plage til å bli en ressurs for Norge.

Skribent: Øyvin Sørlie | Foto: Torgeir Anda

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

 

102 KOMMENTARER

 1. Norgesavisen kan godt holde seg for god til å starte en post på denne måten. Det er rett og slett latterlig og tvers igjennom idiotisk. Når ble en privat hyrdestund i et privat selskap, som overhodet ikke hadde noen verdens ting med hennes politiske liv å gjøre, en fare for rikets sikkerhet???
  At hun burde ha tenkt seg bedre om før hun gjorde det med en GUTT på 16 år er en helt annen sak.

  • Tore, du skjønner tydeligvis ikke konsekvensen av Trines påståtte eventyr her…Episoden kan brukes til utpressing om hun blir statsråd. Samme hvor idiotisk du mener det er i utgangspunktet, så sier det seg sjøl at vi ikke kan ha folk i ei regjering som setter seg i en slik situasjon at de lar seg true til handlinger de ikke ellers ville gjort.

  • Åjoda, jeg skjønner konsekvensen og jeg er helt enig med deg. Jeg prøver bare å få frem at hun gjorde noe hun IKKE skulle ha gjort i en privat sammenheng, mens Giske gjorde sine “krumspring” i noe som IKKE var i privat sammenheng.
   Det er bare fint at slikt kommer opp så vi har noe å bruke mot henne så hun ikke kommer med i noen regjering fordi hun beviser jo at hun ikke er i stand til å bruke hodet fornuftig og riktig med en slik handling.
   Jeg lurer også på hvordan og hvorfor Terje Søviknes er statsråd nå til tross for hans tvilsomme eskapader for noen år siden.

  • Ikke noe av dette er straffbart, men moralsk forkastelig. Nå er det foreløpig en forskjell på Søviknes og Giske, kontra Skei Grande. “Alle” vet det meste om de to førstnevnte, mens Skei Grandes eskapadre er forsøkt hemmeligholdt, og er derfor enn så lenge en sikkerhetsrisiko om hun får statsrådansvar.

  • Når den hyrde-stunden fåre gikk i en åker til offentlig skue med en gutt som kunne i realiteten ha vært hennes egen så er det vel ikke bare en privar hyrdestund i et privat selvskap.Hvor er dine grenser da????

  • Når ble en hyrdestund i et bryllup i en åker en fare for rikets sikkerhet Roger? Det er DET jeg hengte meg opp i. Jeg er fristet til, men holder meg for god til, å kalle ditt og enkelte andres svar her for flisespikkeri.
   At hun ikke skulle gjort det, er vi alle enige om. Det finns det massevis av poster her på fb om. Av fysisk alder er hun gammel nok til å vite at hun ikk skulle hatt sex med en 16årig GUTT. Jeg gjentar her min holdning til en slik sak fordi du har åpenbart ikke fått med deg hva jeg skrev lenger opp.

  • Søviknessaken ble henlagt av Statsadvokaten. Grande refset egen kollega, og hadde ikke tillit til vedkommede etter at han hadde hatt sex med 17 åring. Grande definerer flyktninger på 18 år som barn, og gutten hun skal ha hatt seksuell omgang med var 16 år og dermed et barn etter hennes egen definisjon, selv om hendelsen ikke er straffbar etter Norsk lov.
   Hadde dette vært en sak, der det var en 38 år gammel mannlig partileder og en 16 år gammel jente, vil jeg sterkt anta at mediene hadde våknet !

  • Når? I det øyeblikket hun – privat eller ikke – har en offentlig hemmelighet i bagasjen som kan utnyttes til utpressing. I dette tilfelle seksuelle overgrep på en mindreårig psykisk utviklingshemmet (Downs).

  • De vet nok mer om saken for det er vel ikke uten grunn at en slik opplagt sak ikke havner i media. Det er nok noe mer ved denne 16 åringen. Russerne mener vel at hennes moral er ikke eksisterende selv om vi i vesten er hjernevasket med propaganda som tilsier at russerne ikke har moral. Saken er grotesk.

 2. Hun har ikek forstått noe annet en at hun måtte bøye av for en del lo folk. Hun har ikek forstått situsjoenen i oslo overhodet, Nå prøver hu seg på Drammen. Jeg blir så sint over slik umoden og underutvikla politisk oppførsel. En må få de alle vekk.

 3. Det er nok ikke det som gjør henne til en trussel for rikets sikkerhet. Da ville halve Irgens befolkning vært en trussel.
  Nei det er som alle andre politikere i gelé landet at de tenker kun på egen lommebok og på å selge ut landet til andre makter som gjør ALLE politikere til en trussel mot rikets sikkerhet. Absolutt alle landsforrædere en trussel uten unntak.
  De må avsettes hurtigst mulig

 4. Tviler litt på troverdigheten i denne saken.
  Facebook-rykter og anonyme kilder… Folk må snart forstå at det ikke er sant alt som står «på Internett».

  Resett og Norgesavisen er jo heller ikke mest kjent for etterrettelighet i sin kildekritikk…

 5. Tviler sterkt på denne historien. Verken Norgesavisen eller Resett er så nøye på kildekritikk…
  Baserer seg kun på Facebook-rykter og et angivelig offer som vil være anonym, og kun uttaler seg til den useriøse delen av media

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR