Tyskland: – Vi trenger et internasjonalt betalingssystem som er uavhengig av USA

15

8 KOMMENTARER

  • USA & Israel? Sammen med Saudi-Arabia så representerer de den totale ondskapen i dagens verden desverre. Dette har heldigvis nå fått øynene opp for hva vi er med på.
   – Norge UT av Nato og Inn i EU for fred & samarbeide.

  • Det rød-grønne tida har nok passert forlengst, så her går det blått. Historie er jeg ganskje opptatt av, og likeså følger jeg med ganske godt.
   – Tida har løpt i fra USA, og de fleste rømmer nå USD på alle måter. Det er ikke det spor merkelig, slik som alle land blir presset på en politikk som ikke er det spor lønnsom annet enn for USA.
   – Det hele er jo ganske så synlig i dag.

 1. Synd å si det, men både Tyskland og Sverige kan dra til Helvete! For noen forbaska nek som undergraver Europa..! England sliter dessverre med en elite som er ren djevelskap! Og de fleste land er infisert. Washington, New York, London town (Rotschilds egen liten by i byen), Paris, Frankfurt. Bayern, Zurich, Bern (“Bank-folkets” lille trygge havn), Roma/Vatikanet og Tel-Aviv er “globalistiske” ormebol av verste slaget. Sikkerhetspolitisk så skulle vi heller kontaktet Putin, i tillegg til USA under Donald J. Trump sin ledelse så klart. Island, Finland, Polen, Ungarn, Østerrike, Italia er ikke perfekte, men de er mye bedre enn dagens EU-kalifat. Norge bør sikre seg med USA og Russland, for deretter å åpne for handel med resten av verden. Vi bør forholde oss nøytrale, så langt det lar seg gjøre, holde hodet lavt, og heller jobbe i det stille for vårt eget land, samt bidra til en bedre verden der vi kan. Verden har blitt snudd på hodet, så det er bare å glemme gamle opplegg. Vi må reorientere oss, informere oss, og ta gode valg. Og det haster litt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her