USA setter alle F-35-fly på bakken etter ulykke

Pentagon setter alle USAs F-35-fly på bakken etter at et fly av typen F-35B kræsjet. Det melder Military Times. Også Storbritannia, Israel og andre land som har F-35-fly har valgt å gjøre det samme. Norge er den største kjøperen av F-35 etter folketallet, og har ikke noe annet valg enn å følge etter. Lockheed Martins F-35-prosjekt er det dyreste våpensystemet noensinne, og det har vært hjemsøkt av problemer og overskridelser hele veien. Flyet er blitt kalt en «kalkun» og det er blitt hevdet at det er utdatert allerede før det er på vingene.

Flystyrten er derfor enda en skrape i lakken for produsenten og for de politikerne som har lenset statskasser for å finansiere dette prosjektet. Men det hele vil sikkert bli lappet over og flyene bli satt i drift igjen.

Samtidig meldes det at USAs forsvarsminister Jim «Mad Dog» Mattis har gitt ordre til at 80 prosent av USAs flystyrke skal være i full kampberedskap innen ett år. Denne ordren kom etter at flyvåpenet i sin regelmessige rapport om rikets tilstand kunne melde at kampberedskapen til føystyrken faller. F-35A har en flyberedskap på 54,7% og F-22 Raptor sjokkerer de militære med en beredskap på 49%.

Source: http://steigan.no/

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her