USAs ambassade i Georgia smugler frossent blod og virus for militære formål

Den bulgarske gravende journalisten Dilyana Gaytandzhieva har avslørt at diplomater fra USA bruker diplomatsendinger til å smugle frossent menneskeblod samt bakterier og virus for et hemmelig amerikansk militærprogram. Hun har fått dokumenter om dette via sine innsidekontakter i Tiblisi.

Det er kjent fra før at USA har et senter for kjemiske og bakteriologiske våpen, det såkalte Lugar Center, i Georgias hovedstad. Dette er et av USA 25 biologiske laboratorier rundt omkring i verden. De finansieres gjennom et program som kalles Defense Threat Reduction Agency (DTRA).  Dette programmet er omtalt i denne rapporten fra Kongressen i USA.

USA driver minst 25 biologiske laboratoier for militære formål rundt om iverden.

USA har brukt 161 millioner dollar på Lugar Center i Tiblisi og der forskes det på dødelige bakterier og virus samt på stikkende insekter. Senteret er tungt bevoktet og enhver som beveger seg innen en radius på 100 meter fra gjerdene blir filmet. Dilyana Gaytandzhieva dro dit og henvendte seg til portvakta for å be om å få gjøre et intervju med de ansvarlige. Hun ble filmet, men fikk ikke adgang til å stille noen spørsmål.

Men hun snakket med lokalbefolkninga og de klager over at lufta ofte er full av dårlig kjemisk lukt fra anlegget og de hevder at farlige kjemiske stoffer blir brent der om nettene. De klager på hodepine, kvalme og høyt blodtrykk som de mener kommer av utslippene derfra.

«Det kommer svart, rød og grønn røyk fra senteret, særlig tidlig på morgenen og den er så giftig at det har hendt at hønene våre har dødd,» sier en av naboene til Gaytandzhieva.

De hemmelige dokumentene som hun har fått fra sine kontakter omfatter blant annet korrespondanse mellom Helsedepartementet i Georgia og USAs ambassade i Tiblisi og de viser til hva slags eksperimenter som er utført på det kjemiske laboratoriet. Andre lekkede dokumenter avslører at USAs ambassade frakter patogener, det vil si giftige bakterier og virus, samt frossent menneskeblod med diplomatfrakt.

Se dokumentene her, her og her.

Den bulgarske journalisten kan også vise at amerikanske vitenskapfolk driver biologisk forskning på senteret under diplomatisk immunitet. Noen avdelinger i senteret er bare tilgjengelige for folk fra USA med sikkerhetsklarering.

Joshua Bast er visedirektør for US Army Medical Research Unit-Georgia (USAMRU-G). Han har diplomatisk immunitet og kjører en diplomatbil uten å være diplomat. Hans militære enehet driver to laboratorier i Lugar Center, men overfor journalisten nekter han kategorisk for å ha noe med det å gjøre. Men lekkede eposter mellom Pentagon og Georgias helsedepartement viser at han jobber der.

Pentagon har en avtale med Georgia om å drive forskning på dødelige biologiske komponenter, stoffer som kan gi miltbrann, pest og andre dødelige sjukdommer. Joshua Bast er insektforsker. Hva gjør en insektforsker på et senter for biologiske våpen? Hvorfor ar han akkreditert av US Army? Hvorfor har han diplomatisk immunitet? Forsker han på bruk av insekter til å spre dødelige sjukdommer?

Gaytandzhieva viser at frykten ikke er grunnløs når hun legger fram en patentgodkjennelse av et program som skal bruke droner til å slippe ut giftig mygg.

Dilyana Gaytandzhieva er en meget grundig journalist som dokumenterer alt hun skriver om. Artikkelen hennes bør leses i sin helhet, og den bør åpenbart få politiske konsekvenser. Den vil bli hysjet ned i vanlige medier, men det vil jo ikke hindre den i å bli spredd og lest over hele verden.

Source: http://steigan.no/

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her