Det hasardiøse giganteksperimentet 5G må stoppes!

Møre og Romsdal SV har bedt den norske regjeringen stoppe utbygginga av det nye 5G-nettet i Norge, og samtidig legge press slik at den globale utrullingen av 5G-nettverk stoppes umiddelbart. Ståa er den at det norske strålevernet har tatt utgangspunkt i ICNIRPs arbeid, en svindel kamuflert som forskning. ICNIRPs pseudo-forskning, også kjent som «det termiske dogmet», hevder at den teknologi-baserte mikrobølgestrålingen i dagliglivet ikke skader oss. Det foreligger imidlertid tusenvis av uavhengige vitenskapelige studier som forteller oss at denne strålingen er helseskadelig. Hvorfor tas ikke dette hensyn til av våre egne myndigheter? Og hvor er Verdens Helseorganisasjon (WHO) midt oppi dette – hvorfor tar ikke den til orde? Hva er det som stikker under her? Har elektronikkbransjen kjøpt opp alt av lojalitet, både hos norske myndigheter og hos organisasjoner som WHO?
Som om situasjonen i utgangspunktet ikke var ille nok med 3G og 4G, ruller man nå ut denne femte generasjons-teknologien (5G) på global basis. Dette er en stråling som er opptil 100 ganger sterkere enn den vi har vært eksponert for fram til nå. Satellitt-baserte sendere skal tas i bruk i forbindelse med 5G, slik at det ikke blir mulighet til å unnslippe denne strålingen uansett hvor man måtte befinne seg. Dermed vil vi bli konstant «badet» i 5G når den tid straks kommer. 24/7, 365 dager i året. Den korrupte samrøren av storindustri og myndigheter løper løpsk, og denne ignorante duoen blåser en lang marsj i hva som skjer med befolkningen og dens helse.
Vi står her ovenfor en helsekatastrofe som er mer enn bare mulig. Et eksperiment som er like gigantisk som det er uetisk. Norge har forpliktet seg til å følge føre-var prinsippet når det kommer til helsevern, men det skjer likefullt ikke. Og, føre-var til side: vi vet jo allerede at denne teknologien er skadelig, og at den derfor skulle blitt forbudt. Men, forbudet kommer ikke.
Fra Nederland kjenner vi til et eksperiment (tidligere skrevet om her i Norgesavisen) med 5G-teknologi som førte til at mengder av fugler ramlet død ned på bakken. Fra ubekreftede kilder har det senere framkommet at livsformene i jordsmonnet, så som meitemarker, snegler etc., også viste seg å dø under det samme eksperimentet. Det skulle ikke forundre meg om dette stemmer. Informasjon som dette trykkes ikke i rikspressen, og man må derfor finne slike opplysninger i alternative media.
Med mindre vi ikke greier stoppe utrullingen av 5G-planene, vil vi kunne stå overfor alvorlige og irreversible skader både på mennesker og på jordas økosystemer. Dette er advarsler som har kommet fra uavhengige faglige ekspertise, men det ignoreres! Advarsler fra uavhengig ekspertise er noe vi har eksempel på fra lang tid tilbake, f.eks. i 2002 da Freiburg-Appellen så dagens lys. Dette dreier seg om et knippe tyske miljømedisinere ut som henvendte seg til myndigheter i alle land med sin henstilling om å redusere eksponeringen for elektromagnetiske felt (EMF), især fra mobiltelefoni. Appellen hadde signaturen til rundt 1000 praktiserende leger, og støtten fra 36 000 andre. I 2015 formidlet 215 forskere fra 41 land en klar advarsel til både FN og WHO. I denne advarselen stod det sort på hvitt hvordan «utallige nye forskningspublikasjoner viser at EMF påvirker levende organismer selv ved nivåer som ligger langt under de fleste internasjonale og nasjonale retningslinjer».  Allikevel jobber nå norske myndigheter i tandem med en profittkåt elektronikk-bransje for å øke – ikke redusere – EMF-eksponeringen.
Hvem skal sette en stopper for den elektroniske asbesten, 5G, når tospannet myndigheter og Big Money ignorerer alle hensyn til helse og advarsler fra uavhengig eksperthold?
Kilde: KSU.no

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her