Vaksine-djupstaten forsøker innføre medisinsk fascisme

Det kan ikke ropes varsku høyt nok når det gjelder det globale vaksineprogrammet. Det globale vaksineprogrammet kan vise seg å være en av de største medisinske skandaler – en skandale som fortsatt venter på å bli avslørt. Jeg har gjentatte ganger forsøkt å minne nordmenn om at det ikke finnes reell vitenskap som understøtter den stadig pågående vaksineringen av friske såvel som syke mennesker. Og grunnen til at det ikke finnes noen vitenskap i bånn, er selvfølgelig at man har funnet ut at vaksiner ikke lar seg underbygge med vitenskap. Altså: ett av våre primære verktøy for å bringe sannheten på bordet, nemlig vitenskap, kan ikke bekrefte at vaksinering tjener et høyere gode. Derfor spilles det på frykt for å få folk til å vaksinere seg. Hvem har vel ikke sett de prangende overskriftene med varsku om at det er oppdaget utbrudd av meslinger i én eller annen del av landet?

I bakgrunnen lurer en industri som håver inn enorme summer. Om denne industrien lykkes i sine bestrebelser, vil vi snart kunne ha vaksinetvang i Norge også. Oslo Ap har allerede (i 2015) gått ut med ønsket om å prøve tvangen ut på Oslos barnepopulasjon, under dekknavnet «obligatorisk vaksinering». Men alle som følger med på hvordan ting som dette gjennomføres, vet at dersom foreldrenes protest uteblir, vil prøveprosjektet utvides til å inkludere barnepopulasjonen i hele landet. Dernest den voksne befolkningen.

Vaksinetvang er allerede tilfelle andre steder rundt om i verden, f.eks. i USA og i Australia. Med ’tvang’ her menes det at dersom noen skulle velge å ikke vaksinere sine barn, så vil de heller ikke motta barnetrygd, ikke få tilgang til offentlige skoler og andre kneblende restriksjoner. I praksis tvang, dersom familien ikke er rik. Vaksine-tyranniet, hvor staten insisterer på å ta over eierskapet av våre kropper, ser vi bli stadig mer utbredt. I bakgrunnen lurer den påvist kriminelle legemiddelindustrien, som nå synes å kjenne det brenne under føttene. Og brannen skyldes det faktum at folk nå begynner å våkne til en større realitet når det gjelder vaksinene. Derfor gjelder det for legemiddelindustrien å få innført vaksinetvang kjappest mulig.

Legemiddelindustriens egen vindus-organisasjon, Verdens Helseorganisasjon, har nå erklært krig mot mennesker som er skeptiske til vaksiner. Organisasjonen hevder at vaksineskeptiske mennesker er en av de største helsetruslene, på lik linje med ebola. «Vaksine-nøling, altså motvilligheten eller nekten ovenfor det å vaksinere seg tross vaksiners tilgjengelighet, truer med å reversere framgangen som er gjort i håndteringen av sykdommer som er mulig å forebygge med vaksiner», uttaler Verdens Helseorganisasjon. [1] Dette er et dokument som også forsøker spre den kjente klimasvindelen, hvor karbondioksid-drevne klimatrusselen feilaktig hevdes å være en fare for menneskeheten.

Verdens Helseorganisasjon var bl.a. aktøren bak spredningen av hormonforurensede vaksiner i Afrika, «vaksiner» som viste seg å ha en abortfremkallende/steriliserende effekt på kvinner. [2] Denne forurensningen burde vært enkel å eliminere via testing før vaksinen ble tatt i bruk, men testen ble tydeligvis ikke gjort. Man må jo spørre seg om dette var fordekket depopulering. Verdens Helseorganisasjon stod også bak den ubegrunnede opphausingen av H5N1 fugleinfluensaen til nivå 6 pandemi, for derved å kunne skape et fryktkaos og maksimere salget av den tilhørende vaksinen. Verdens Helseorganisasjon stod også bak fryktspredningen av ebola i Afrika for få år siden. Dette var en «epidemi» hvor de påståtte dødstallene var forbundet med en mangel på troverdighet. Hvor mange omkom egentlig av ebola den gang da? Det var ikke mange, men vi tipper at det reelle tallet var betydelig mindre enn oppgitt.

Midt oppi denne smørja har vi vaksinemafiaens egen løpegutt, Bill Gates. Mannen som reiser land og strand rundt og vaksinerer befolkninger over en lav sko. Siden media eies av det samme maktkartellet som Bill Gates er en del av, vil selvfølgelig ikke pressen skrive om hendelser som den da Gates orale poliovaksine påførte snaut 50 000 indere paralyse og død. [3] Siden Bill Gates misjonerer såpass sterkt med disse vaksinene skulle man jo tro at han var påpasselig med å vaksinere sine egne barn. Men han har tvert i mot valgt å holde sine egne barn unna vaksinering. [4] Vaksiner er tydeligvis bra for alle andre barn, bare ikke hans? På toppen av dette gikk Erna Solberg i 2017 ut og proklamerte at den norske stat hadde til hensikt å skjenke 1 milliard norske kroner til Bill Gates og hans vaksine-korstog… [5] Hvor vel anvendte penger er egentlig dette?

Vaksine-fascismen som nå brer om seg vil mest sannsynlig også komme til å legge begrensinger på ytringsfriheten. Akkurat slik vi har sett det skje med hensyn til flyktninge- og migrantsvindelen. I sistnevnte tilfelle tenker nå norsk regjering følge globalist-pakkets formaninger om å oversvømme velferdslandet Norge med såkalte flyktninger og migranter. De tenker greie dette kunststykket ved bl.a. å kneble pressen i dens omtale av temaet. I framtiden vil det kun bli lov til å ytre seg positivt om migrasjon. Dette er allerede annonsert. Jeg lukter den samme lunta også i forbindelse med vaksiner, så bare se opp for at det vil komme føringer på hva media får lov å si om vaksiner. Ikke bare media, men også menigmann. For når (hvis) den tid kommer, vil det ikke lengre være lov å offentlig kritisere vaksiner. Man vil da ikke lengre kunne stille spørsmålstegn ved hvor lurt det er å injisere vaksiner med sterke giftstoffer som f.eks. aluminium, formaldehyd, kvikksølv (som fortsatt ikke kan utelukkes) osv. Foreldreinstinktet tilsier at dette umulig kan være særlig smart. Den radikale oppblomstringen av autoimmune sykdommer kan ha sammenheng med nettopp vaksiner som har disse stoffene i seg, men man ser likefullt ingen undersøkelser bli gjort. Det er ikke tilfeldig, for her styrer pengene. Ikke hensynet til liv og helse.

Hvilke andre konsekvenser vil vi se spille seg ut når det medisinske tyranniet – vaksinetvangen – melder seg? Jo, det vil nok utvilsomt få karrieremessige følger for leger og annet medisinsk personell dersom de ytrer seg kritisk ovenfor vaksiner (en sensur som vaksineskeptiske leger for så vidt opplever allerede den dag i dag). Hva mer? Jo, nedleggelse av alle domenenavn på Internett og grupper i sosiale media hvor vaksineskepsis er tema. Google-søk vil nok også filtrere vekk vaksineskeptiske treff, samt at filmer/dokumentarer med vaksineskeptisk innhold vil bli sensurert vekk fra YouTube og søkemotor-søk.

Se opp for den medisinske fascismen som brøyter seg vei! Myndighetene er under hælen på industrikartellet, og når dette tyranniet banker på døren, er det kroppen DIN de ønsker å eie.

Referanser:
[1] https://www.who.int/emergencies/ten-threats-to-global-health-in-2019

[2] https://www.naturalnews.com/053645_Kenyan_bishops_polio_vaccine_depopulation_agenda.html
[3] https://avn.org.au/2012/05/47500-paralysis-cases-after-polio-vaccine/
[4] https://www.transcend.org/tms/2018/02/bill-gates-former-doctor-says-billionaire-refused-to-vaccinate-his-children/
[5] https://www.tv2.no/a/8870965/

Kilde: Natural News

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her