Vaksiner og autisme: er ånden ute av lampen nå?

Her er et stykke journalistisk dynamitt servert av den tungt prisbelønte amerikanske journalisten Sharyl Attkisson. Det har lenge eksistert et kjempekontrovers rundt den eventuelle sammenhengen mellom vaksiner og hjerneskaden kjent som autisme. Fram til nå har vi opplevd mengder av foreldre som hevder at deres barn opplevde normal utvikling helt fram til vaksinen ble satt. Deretter ble barnet autistisk. Hør bare hva denne barnefaren forteller, og vit at det finnes utrolig mange historier som denne (engelsk):

Fra medisinsk hold har det hele tiden blitt hevdet at det ikke er noen sammenheng mellom autisme og vaksiner, og at barn som har blitt autistiske etter vaksinering må ha blitt det av andre årsaker. Nå har det imidlertid framkommet ny informasjon som kan sette fyr i denne debatten på nytt. Og da mener jeg VIRKELIG fyr, for her lukter det av grov svindel fra et statlig organ i USA.

Den dedikerte amerikanske vaksine-domstolen (The Office of Special Masters of the U.S. Court of Federal Claims) ble opprettet i 1988 av den amerikanske kongressen. Denne domstolen gjorde at vaksineprodusentene ikke lengre kunne stevnes juridisk for skader som vaksinene påfører de vaksinerte. Helt siden denne oppsiktsvekkende juridiske immuniteten ble iverksatt for legemiddelindustriens del, har antall vaksinedoser skutt i taket. Det er et tankekors flere burde bruke mer tid på!

Fram til nå har vaksine-domstolen utbetalt rundt fire milliarder dollar i erstatning for vaksineskader. Her snakker vi om skadeutbetalinger for alt fra hjerneskade til dødsfall. Imidlertid har hjerneskaden kjent som autisme hele tiden vært tilbakevist som en mulig konsekvens av vaksinering. Dette til tross for at nevnte vaksinedomstol allerede har utbetalt skadeerstatning til visse autister. Hannah Poling var blant de første vaksine-autistene som ble kjent for å ha mottatt en slik erstatning. Man skulle tro at disse skadeutbetalingene ville punktere debatten én gang for alle, slik at sammenhengen mellom vaksine og autisme ble allment akseptert. Det har imidlertid ikke skjedd. Vaksine-autisme sammenhengen har vært et svært langtrukkent kontrovers, men nå synes saken å ha tatt en ny vending.

Dr. Andrew Zimmerman, en kjent pediatrisk nevrolog og vaksine-ekspert, har stått fram og sagt at han føler sin person misbrukt av CDC (Centers for Disease Control and Prevention), noe vi for enkelhets skyld kan se på som «det amerikanske folkehelseinstituttet». Det han sikter til er at CDC tidligere har henvist til hans ekspertise for å kunne tilbakevise en sammenheng mellom autisme og vaksiner. Nå står han fram og sier han aldri har hevdet noe slikt. Tvert i mot, han påstår han har hevdet det stikk motsatte – nemlig at noen barn faktisk pådrar seg autisme fra vaksiner. Han henviser til vitenskapelige resultater som støtte for sitt syn.

Zimmermans oppsiktsvekkende avsløring har ført til en propagandastorm fra legemiddelindustriens side, hvor Zimmerman har blitt stemplet som «anti-vaksine» eller som ikke-tilregnelig. Av andre forsøk på å tåkelegge, har det også blitt hevdet at Zimmermans synspunkter har blitt «feiltolket». Men hans rettslige vitnemål levner ingen tvil om hva som er tilfelle, og det kan leses her.

Sharyl Attkisson hevder også å ha opplevd sjikane rettet mot seg etter å ha publisert denne saken, bl.a. at hun blitt karakterisert som «anti-vaksine», som om dette var et skjellsord. Selv mener Attkisson at sjikanen er et sikkert tegn på at hun har truffet spikeren på hodet.

I reportasjen (video nederst) framkommer det hvordan legemiddelindustrien i realiteten framstår som et kartell som jobber med tung lobby-virksomhet og manipulasjon av lovgivende organer. Trusler mot viktige enkeltpersoner er også en metodikk hentet fra verktøykassa til nevnte industri.

Så hvor vil veien gå videre etter dette? Vil det lykkes legemiddelindustrien nok en gang å putte ånden tilbake på flasken etter dette? Les: vil det lykkes Big Pharma å holde lokk på denne avsløringen også, eller vil det nå bli kjent for folk flest at vaksiner faktisk kan føre til autisme? Og i så fall, hva vil dette få for konsekvenser for vaksineprogrammet? «Hva skal det være, autisme eller meslinger?»

Her kan du se hele reportasjen på Attkissons ukentlige søndagssending. Vaksinereportasjen starter etter 1 min 40 sek:

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

  1. Autisme er ikke en hjerneskade, vennligst oppdater artikkelen. Hjerneskade forutsetter fysisk skade på hjernen. Autisme er en nevrologisk tilstand.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her