Valgskred for Erna – sliten Jens takker av!

1

Et sted mellom 20 og 30 prosent av stemmene er talt opp når disse linjene skrives ut. Det er en betydelig andel av distriktsstemmer som først fanges opp. Men allerede bikker det hele i favør av Erna og Siv, og det kan indikere at akkurat dette elementet kommer enda sterkere inn  i det valgresulatetne i de store byene slår inn.

Ett av de sære elementene på borgerlig side er at Carl I. Hagen ikke en gang er med på Fremskrittspartiets valgvake. Noe av det første dette partiet må gjøre etter valget er å skvære opp med Fremskrittspartiets grand old man. Å slepe på en slik splittelse ødelegger mye for et parti som har fremskritt i navnet.  Hva nå enn årsakene måtte være, er det uholdbart at selveste Carl I. Hagen ikke er å finne på partiets valgvake.

Av grunner som vi har vært inne på, er ikke fremgangen så markert for Fremskrittspartiet, mens Høyre gjør et brakvalg. Siden dette ble synlig så tidlig på kvelden, er det grunn til å tro at denne tendensen blir sterkere i det resultatene fra større befolkningssentra er registrert.

 

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her