Planlegges et terrorangrep på Tempelhøyden i Jerusalem?

Al-Aksa moskeen står i dag på stedet hvor jødene vil reise deres tredje tempel. Mange jøder legger ikke skjul på misnøyen med moskeen, og flere har gått så langt og uttalt at de håper et uhell vil ramme den.

I 2005 uttalte israelere i et gateintervju at de håper et jordskjelv kan åpne den muligheten, og at de håper og ber for at en iransk missil som ødelegger tempelhøyden, slik at jødenes tredje tempel kan bygges på ruinene. Salomo, Kong Davids sønn, reiste det første tempelet rundt tusen år før vår tid, og dette ble ødelagt av den babylonske kongen Nebukadnesar 600 år før vår tid. Etter at jødene vendte tilbake fra eksil, ble et andre tempel reist. Dette ble ødelagt av romerne i år 70, hvorav kun “Klagemuren” stod igjen.

Falsk flagg
Den jødiske “Tempel-bevegelsen” i Jerusalem hevder å ha hjørnesteinene og klærne klare mens de venter på et under, (altså muligheten til å bygge et nytt tempel), sier Chaim Richman fra Tempel-Instituttet. Den israelske avisen Haaretz hevder en jødisk terrororganisasjon (Shin Bet) fra tidlig 80-tallet nå sitter med stor innflytelse i Israelsk politikk (blant annet i Likud-partiet). En av disse er Ehud Yatom, som i 1984 nesten lyktes å gjennomføre et bombeattentat mot Al-Aksa-moskeen. En annen av terroristene med etternavnet Peli, ble dømt til ti års fengsel.

Kan en gjenerobring av Tempelhøyden være mulig gjennom eksempelvis en planlagt falsk flagg-operasjon? Iran demoniseres i dag av Israel og USA. Samtidig forkynner den amerikanske tv-pastoren John Haage at de kristnes hovedoppgave i dag er “å beskytte staten Israel”. Det gjorde Trump også etter Pittsburgh-angrepet i forrige uke. Kristen-sionismen er i kontrast til den muslimske terroren. USA og Israel skal angivelig befri oss fra sistnevnte. Kan misnøyen med muslimer og masseinnvandringen være en del av en større plan hvor målet er å realiseren det tredje tempelet? Adam Green i Know More News beskriver muligheten som “betydelig”. – Jødenes Messias, hvor byggingen av det tredje tempelet spiller en nøkkelrolle, er allerede på jorda ifølge mange jøder. Kjennetegnet er at han vil samle alle på jorda, gjenreise det tredje tempelet og skape harmoni i verden.

Messias Trump
Samtalene og diplomatien til Trump har gjort at flere peker på Trump som en mulighet, mens andre spår det blir arvtakeren. Den amerikanske ambassaden ble av Trump flyttet til Jerusalem, noe Netanyahu beskriver som “historisk og sammenlikner ham med Kong Cyrus, som gjorde at jødene kunne returnere fra eksilet i Babylon” (Times of Israel).

John Wander i Har Hazeitim-komiteen har uttalt at det tredje tempelet “aldri har vært nærmere en realisering enn nå”, og om den ikke erstatter moskeen, kan det reises rett ved siden av.

JWO
Adam Green er overbevist om at innflytelsesrike sionister ikke gir seg før verden er globalisert og kontrollert fra et hovedsete i Jerusalem, og mener de allerede har kommet langt. Interessant nok omtalte Jerusalem Post og Benjamin Netanyahu, Israel, som “lederen for en ny verdensorden”.

Green hevder at israelsk etterretning var involvert i 11. september-angrepet og angrepet ble svært fordelaktig for Israel.

– Sionistene styrer de største mediene, og har lyktes i monopoliseringen av offerrollen gjennom “Holocaust-industrien” og lobbyvirksomheten. Her nevner han innflytelsesrike organisasjoner som TIP, ADL og AIPAC. Den Amerikanske Kongressen, massemedier og banker kontrolleres i stor grad av jødisk lobbyvirksomhet.

Benjamin Netanyahu skal ha sagt i et intervju at angrepene “ble tilfeldigvis svært fordelaktig for Israel”.

Rikt land
Israel mottar enorme bistandsmidler til tross for å være et I-land. Ifølge flere statistikker har Israel mottatt i underkant av 150 millarder dollar siden opprettelsen i 1948. I forrige uke ble det kjent at USA skal gi Israel 38 milliarder dollar fordelt over de ti neste årene. Israel preges av en fødselsboom, og kan vise til imponerende fødselstall sammenliknet med andre OECD-land. Israel har en fødselsrate på 3,2 barn per kvinne, mens i OECD-landene er snittet på 1,.8 barn per kvinne, (Norge har kun 1,6).

Foto; Godot13

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her