VG omtaler Eirik Jensen dommen og de”tabber” politiet skal ha begått i forhold til Jensen

3
3

Men spørsmålet er vel kanskje om "tabber" er helt feil ord, og at det er korrekte er gjennomgripende korrupsjon og maktmisbruk.

For nesten ingen kollegaer, sjefer eller overordnede har tydeligvis skjønt, sett eller hørt noe som helst gjennom en periode på mer enn 10 år. Og da må det være betimelig å spørre om hvor mange lyver, om det skjulers seg en korrupsjonskultur i Oslo Politidistrikt, der alt er "lov" fordi "målet helliger middelet ".

I så fall er deler av Oslo Politidistrikt gjennomsyret av omfattende korrupsjon, maktmisbruk, selvbestaltet "sheriff" optreden, justismord og direkte lovbrudd som en del av hverdagen. Desverre kan mye tyde på at det forholder seg slik. Og de som mener at alt er iorden, med unntak av Jensen, bør kanskje spørre seg selv om et politi som lar tonnevis av ulovlige varer passere rett under egen nese uten å oppdage det, overhodet er egnet til å etterforske forbrytelser.

Det er sannsynligvis på tide at justisministeren fra lov og orden partiet FrP, tar grep og sørger for en skikkelig rydding både i toppetasjen og i de mørke kjellere i Oslo Politidistrikt. Å kun iverksette en "granskning", samtidig som alt får fortsette som før, er neppe tilfredsstillende og mer å oppfatte som et klapp på skulderen til å fortsette i samme spor.

Skribent: Henning Holstad | Foto: Dickelbers

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR