Vi er i krig mot makteliten. Eliten har sitt sete hovedsaklig i vestlige land, og er i allianse med det som populært kalles New World Order. De er en gruppe mennesker som over mange år har bygget opp en organisasjon tatt rett ut av boken til George Orwell «1984», om overvåkningssamfunnet.

Overvåkningen finnes overalt: På veiene, hvert gatehjørne, via Facebook, Google, venner og familie. Joseph Goebbels, propagandaministeren i nazi-Tyskland, ville tatt av hatten for disse fanatikerne som ble født ut av det nazistiske regimets aske, og i dag sitter i ledende posisjoner over hele verden. Angela Merkel, Jean-Claude Junker, Henry Kissinger, George Soros og mange flere.

Under seg har disse en hær av like store fanatikere, kollaboratører og politisk korrekte lakeier. De følger FNs Agenda 2030, som mellom linjene legger opp til et stort mangfold av måter å redusere verdens befolkning på, samt kontrollere alt av naturressurser, media og ikke minst mennesker.

 

Denne eliten er ikke demokratisk valgt. DeN er selvoppnevnt.

Menneskene i makteliten er i besittelse av bort i mot ubegrensede ressurser for å nå sine mål. Dine og mine skatteinntekter er en stor byrde for oss, og en inntektskilde for de.
Denne byrden brukes til å bygge opp en effektiv propagandamaskin som alt for mange allerede har blitt slaver under. Elitens ressurser tillater den å ta seg til rette overalt i samfunnet. Den plasserer «sine» folk i rettssystem, Storting, Nasjonalforsamlinger, bankvesen media, ja kort og godt i alle sentrale posisjoner på denne kloden. På den måten kontrollerer de hva vi skal tenke, gjøre og betale.

Filmen «The Matrix» er med stor sannsynlighet skrevet nettopp med denne fremtidsvisjonen i tankene, og det er skremmende å se at at vi på få år har kommet farlig nær det som virket som fiksjon i filmen.

Og på samme måte som under 2. verdenskrig er vi også denne gangen i krig med ekstremister og fasCister.

Ekstremister som betrakter transvestittisme som normalt. Som arrangerer homoparader over hele verden og lar propagandamaskinen i Hollywood smyge homoseksualitet inn i nær sagt hver eneste film og TV serie. Alt sammen for at vi, folket, skal anerkjenne homoseksualitet som normalt. Samtidig synker folketallet blant hvite etniske over hele verden, dag for dag, måned for måned, da majoriteten av hvite kvinner tilber feminismen og likestillingen. For enhver pris, helt til randen av selvutslettelse!

Du lurer sikkert på hva eliten skulle tjene på at etniske nordmenn, europeere og amerikanere forsvinner. New World Orders våte drøm er dannelsen av en verdensregjering. Så lenge det finnes nordmenn, svensker, tyskere og andre med sterke nasjonalfølelser, vil det være umulig å danne en verdensregjering. Vi som er glade i landet vårt ønsker lokalt selvstyre, ikke en verdensregjering.

En afrikaner bosatt i Norge, eller en araber bosatt i Sverige derimot, har få eller ingen bånd til det nasjonale. De vil nok mer enn gjerne godta at lokal styring fjernes fra hver enkelt land, og overtas av denne verdensregjeringen. Det er i alle fall langt enklere for eliten å oppnå sin målsetning dersom nasjonalismen blir ryddet av veien. Da begynner det kanskje å bli mer forståelig hvorfor vi opplever en masseinnvandring til Europa, ikke sant?

Vi opplever i dag fascister fengsle journalister som Tommy Robbins, for at han rapporterte fra en rettssak der en muslimsk gjeng står tiltalt for å ha voldtatt unge jenter og bragt de inn i prostitusjon. Fengslingen var overstått på få timer, hvor Robbins ble dømt til 13 måneder fengsel. Denne dommen er det nærmeste du kommer en dødsdom, da majoriteten av de Robbins soner sammen med er muslimske kriminelle.

Fascister som betaler en mobb for å angripe de som forsøker å stå opp og forsvare etnisk hvites rett til eget fedreland, egen kultur og religion.

NWO-fascister fjerner lærere fra sine stillinger om de ikke predikerer politisk korrekthet. Gjennom mainstream media styrer de hva som er politisk korrekt og hva som ikke er det. Og om du skulle være så «uheldig» å være i stand til å tenke selv, muligens også noe motstandsdyktig mot propaganda, ja da sørger sannsynligvis familie og venner uten samme motstandsdyktigheten for å ekskludere deg fra «det gode lag». Du har blitt en «utstøtt», en «rasist», en «ekstremist». Eller bare en «raring», til spott og spe i den sosiale spissrotgangen.

Heldigvis er vi ikke alene. Stadig flere skifter side i takt med det økende antall overgrep mot folket, både fra barnevernet, NAV og media. Og fra rettssalene. Synnøve Taftø Fjellbakks skjebne er et eksempel i så måte, som har fått mye oppmerksomhet fra folket.

Vi er i krig. Mot en elite og deres medløpere som lokkes med penger, status og makt. Nasjonale landssvikere forsvinner fra sine verv som topp-politikere til lukrative stillinger i EU/FN systemet. Her kan nevnes bla. Gro Harlem Brundtland (som ble leder av WHO etter å tatt seg til rette og egenhendig meldt Norge inn i EU via EØS avtalen), Torbjørn Jagland (Europarådets generalsekretær), Jens Stoltenberg (Natos generalsekretær), m.fl.

Og historien gjentar seg. Det var ikke kun under 2. verdenskrig landssvikerne blomstret. I dag har vi en hær av nye svikere, slike som bistandsadvokater for innvandrere, lobbyister for EU, representanter i kommunestyrer og lokalsamfunn som stemmer for globalistenes agenda og mot folket. Vi opplever svik i form av smartmålere som innføres i de tusen hjem, selv om bevisene for at strålingen disse målerne avgir er skadelig. Føre-var prinsippet settes glatt til side for at globalistene skal nå sine mål; kontroll med hver husstands forbruk av elektrisk strøm, med mulighet til å manipulere forbruk og bruke målerne til overvåkning.

Agenda 2030 predikerer kontroll over naturressurser. Elektrisk kraft er en naturressurs. Av den grunn ser vi også at stadig flere av kraftverkene selges ut av landet.

Krig er kun et middel for å tjene penger. Krig krever våpen. Hvem produserer våpen? Eliten selvsagt. Og hvem hisser til krig? Mainstream media selvsagt. Ser du et mønster!? Heldigvis er det ikke bare Putin som forsøker å beskytte sitt folk. Trump har ved flere anledninger beskyldt CNN og andre kanaler for å bringe Fake News. Dette er kanaler som ukritisk siteres av NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet, VG og en skog av andre statsfinansierte mediekanaler her i landet. Fake news eksisterer ikke kun i USA…

Hvorfor henges Russland ut i vestlige mainstream media? Det er fordi Putin har nektet lå seg kjøpe av New World Order, og slikt skjer ikke ustraffet. Faktum er at Putin gjør alt i sin makt for å beskytte folket sitt. Det er mer enn hva vi kan si om Erna Solberg, Løffen i Sverige, Merkel i Tyskland, etc.

Vi er i krig, og dette er en krig vi ikke har råd å tape. Et tap vil innebære at demokratiet, ytringsfriheten og alle gode verdier vi har klart å utvikle i den vestlige verden siste 100 år vil gå tapt. Makten vil overtas av tyranner som får selv de mest hardbarkede nazister til å fremstå litt mykere.

Vi har snart en verden som i The Matrix, hvor du lever i en innbilt virkelighet mens den egentlige virkeligheten innebærer fengsling uten lov og rett, en politistat som uten varsel kan bryte inn i ditt hjem, destruksjon av familier uten noen legitim grunn annet enn at du kanskje er politisk ukorrekt, sharia-politi eller voldtekter og steining for å påtvinge kvinner å bruke hijab eller nikab. Utopi tenker du kanskje? Neida, folketallet blant etnisk vestlige faller dramatisk, og med store muslimske barnefamilier går det ikke lang tid før etnisk norske er i mindretall. Tilfeldig? På ingen måte! Det som er beskrevet i denne artikkelen har vært forberedt over mange år, og om vi ikke tar opp kampen vil ikke bare slaget, men hele krigen være tapt. Og uten selv å være for religiøs, så kan det se ut som bibelens profetier er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Vi er i krig. Og vi må mobilisere nå! Ellers vil det kunne bli for sent!

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her