Vil vi se massekonkurser i kjølvannet av parkeringsforbudet i Oslo?

168

Som vi tidligere har skrevet om, vil de begrensede mulighetene til å kunne parkere med bil i Oslo kunne føre til store problemer for byens handelsstand.

Oslos rødgrønne byråd går nå inn for å fjerne all parkering i Etterstadgata, og dette gjøres for å gi bedre plass til syklister. I tillegg skal fortauene utvides, noe som gjør at mulighetene til varelevering og generell ferdsel med bil blir ytterligere redusert.

Mona Steffensen (46) er eier av en frisørsalong på Vålerenga, og hun tror ikke salongen vil overleve nå som det ikke lengre vil være lov å parkere med bil i Etterstadgata. Mohammad Javaid (60) er kjøpmann i samme gate, og han er opprådd over at nærbutikken hans vil miste bilkundene.

De politisk korrekte bydelspolitikerne og journalister unnlater å berøre denne pussbyllen. Faktisk kommer unge MDGere og APere ilende til for å forsøke fortelle at Mona Steffensen tar feil i det hun sier, at det finnes plenty av parkeringsplasser i området, og at folk må lære seg å gå.

Vi skriver 2019, og dette er altså ståa i vår hovedstad. De store mediehusene skriver ingenting om denne betente saken. Imens får unge MDGere og APere som enda ikke har blitt tørr bak øra, lov til å sparke beina under Oslos handelsstand.

Kilde: Ja til bilen i Oslo  | Foto: PaulVIF

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her