Voldtok tolvåring til hun blødde fra underlivet, men fikk kun drøyt 1 uke samfunnstjeneste og samtaler med sosialarbeider som straff

Oppdatert 01.09.19 klokka 12:35

I Sverige kan det synes som om en svært oppsiktsvekkende trend har begynt å utkrystallisere seg. Den svenske befolkningen er nå vitne til at svært grove lovbrudd bare fører til bagatellmessig straff for de skyldige. Spørsmålet er om man her forsøker beskytte kriminelle asylanter mot rettmessig straffeforfølgelse og kritikk. Sagt med andre ord: er denne «snillismen» iscenesatt for å skjule fakta, slik at det høye inntaket av asylanter skal kunne fortsette?

Denne hendelsen skriver seg tilbake til 21. juni i fjor sommer: Etter en tids grooming på det nettbaserte Snapchat lyktes den syttenårige Mikael Shaba i å lure med seg en tolv år gammel jente og en venninne ned i kjelleren i huset der han bor. Shaba lokket 12-åringen blant annet med at hun kunne få lade mobilen sin hos ham. Nede i kjelleren gikk imidlertid Shaba til angrep på jenta, hvor hun ble trykket opp mot veggen. Jenta fikk buksene revet av, og flere av Shabas fingre trykket opp i underlivet, slik at hun begynte å blø. Etter dette trykket han kjønnsorganet sitt inn i henne, noe som gjorde at hun begynte å blø enda mer. Den tolvårige jenta skal også ha blitt utsatt for vold av annen art under hendelsen, slik at hun fikk diverse blåmerker over kroppen.

Ifølge jentas forklaring skal hun ha visst hvem Shaba var på forhånd, og at «han kommer fra et annet land». Hun forteller videre at Shaba kjente til hennes unge alder, selv om Shaba selv nekter for det. Jenta sier hun hadde problemer med å gå etter overgrepet, som følge av smerter i underlivet «som hadde sprukket opp». Hun våget imidlertid ikke å fortelle om hendelsen til foreldrene sine. Shaba skal imidlertid ha skrytt av hendelsen ovenfor sine kompiser, og det var på denne måten at jentas bror fikk overhøre hva som hadde hendt. Broren fortalte om dette til sin mor, og kort tid etter anmeldte moren saken til politiet.

Shaba nekter for å ha voldtatt jenta, ja faktisk også for i det hele tatt å ha truffet henne.
– Skadene i underlivet har hun påført seg selv, sier han.

Den tolvårige jentat og venninnen har imidlertid fotografier fra da de befant seg i Shabas portåpning på det aktuelle tidspunktet. Shaba på sin side forklarer dette med at hengelåsen på porten er ødelagt, og at jentene derfor har tatt seg gjennom porten uten hans hjelp. Han nekter også for å ha skrytt av hendelsen ovenfor kompiser, og framstiller det som at det er jenta som har baksnakket ham ved å spre denne løgnaktige historien. Jentas venninne skal ikke ha sett selve voldtekten, siden hun satt i et tilgrensende rom i kjelleren da det skjedde. Hun sier imidlertid at hun hørte skrik av smerte og andre merkelige lyder fra den tolvårige jenta i rommet ved siden av. Venninnen forteller at tolvåringen hadde store smerter under vannlating, etter at de hadde flyktet fra kjelleren. Hun sier også at tolvåringen virket å være i sjokk. Shaba, på sin side, hevder at også tolvårigens venninne lyver.

Tingretten i Eskilstuna stiller seg undrende til at politi-utredningen av denne saken tok mer enn ett år. Tolvåringen skal også ha lidd psykisk etter voldtekten, noe som dels også skyldes at Shabas venner i ettertiden har kalt henne for en hore og løgner. Tolvåringen oppgis også å ha pådratt seg psykosomatiske lidelser i tiden etter overfallet, blant annet et hårtap som har gjort at hun har bare flekker i hodebunnen. Hun skal også ha gjennomgått minst 40 samtaler med psykiater.

Tingretten i Eskilstuna skriver i dommen at det anses som hinsides rimelig tvil at Shaba har gjennomført voldtekten, og at han enten kjente til- eller burde kjent til hennes unge alder. Tingretten vurderer det derfor dithen som rettmessig at Shaba dømmes for barnevoldtekt, og ikke seksuell utnytting av mindreårige, som er mindre alvorlig. Videre redegjør tingretten for at strafferammen her er to års fengsel, men at Shabas unge alder må tas med i betraktningen. Alderen hans har gjort at tingretten gått bort fra både fengsel og lukket ungdomsomsorg. Tingretten fant at drøyt én ukes ungdomstjeneste pluss samtaler med en sosialarbeider ville være en straff som stod i stil til forbrytelsen. Ikke nok med det, men tingretten argumenterte også for at Shaba burde gis femti prosent rabatt på antall timer ungdomstjeneste, som derfor settes ned til femti timer istedenfor hundre. Tingretten forklarer denne strafferabatten med at Shaba er dømt til å delta i et samtaleprogram jfr. en spesiell «ungdomskontrakt». Underforstått at dette må ses på som en del av straffen. Den nevnte kontrakten krever at Shaba skal gå til en sosialassistent 15 ganger for å snakke om vold 45 minutter hver gang.

Det er klart at det provoserer når grove forbrytelser som barnevoldtekt knapt nok får konsekvenser for de skyldige. Da tilsløres det faktum at islam skaper en voldelig og menneskefiendtlig mentalitet hos de troende. Islamistisk innvandring utgjør et samfunnsproblem i de europeiske høykostlandene, dette VET vi. Allikevel bør man holde tunga beint i munnen i denne sammenheng, og ikke bare rope ukvemsord mot islam og muslimer. Muslimske barn er selv ofre for denne kulturen de blir flasket opp med helt fra før de kan stå på to bein.

Man slokker ikke en brann ved å rette spruten fra brannslokningsapparatet rett inn i flammene. Man må rette spruten mot roten av flammene – stedet hvor det faktisk brenner. Og det er viktig å huske på også i denne sammenheng: For å adressere den ødeleggende asylpolitikken effektivt, er vi nødt til å se hva som er selve rota til problemet. Rota her er det faktum at visse av våre egne politikere ignorerer fedrelandet, og isteden tar sine instrukser fra oppdragsgiverne i den internasjonale makteliten.

Altfor lenge har vi måttet være vitne til at ledende politikerne – slett ikke alle, men de mest toneangivende – handler i tråd med en den skjulte agendaen til en styrtrik internasjonal maktelite. Slik bidrar disse politikerne til destruksjonen av sitt eget fedreland, noe som etterhvert burde være blitt temmelig klart for alle.

Folk må komme sammen og stoppe bankmafiaen og resten av denne makteliten. Vi må finne sammen og stoppe fotsoldatene dens, det vil si disse utvalgte norske toppolitikerne som synes å gjøre hva det skal være for å kunne bli skjenket et internasjonalt toppverv etter endt politikerkarriere.

Kilde: Samhällsnytt

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her