YouTube fjernet kommentarfelt under The Real Tommy Robinson-video

Tre videoer ble denne uken opplastet til YouTube av den britiske UKIP-rådgiveren Tommy Robinson. Etter kort tid ble kommentarfeltet under én av videoene fjernet.

Trolig kommer fjerningen av kommentarfeltet under videoen av at innholdet såret følelsen [merk entall] til radikale kulturmarxister.

Tommy Robinson, hvis egentlige navn er Stephen Yaxley Lennon, annonserte for noen dager siden at videoserien The Real Tommy Robinson skulle legges ut på videonettsiden YouTube.

Videoene til Tommy Robinson tar et oppgjør med de falske mediene i Storbritannia. Videre tar videoene et oppgjør med sosiale problemer, som multikulturelle overgrep mot britiske småjenter.

Noe som er svært upopulært å snakke om hos det politisk korrekte regimet i Storbritannia. Et regime som har gjort såkalt grooming av britiske småjenter mulig for multikulturelle menn. Blant annet med å la overgrepene skje uten innblanding – i frykt for å fremstå som rasistiske.

Tommy Robinson har i flere år markert seg som en regimekritiker i Storbritannia. Noe som har ført til at han blant annet har blitt fengslet, samt blitt forsøkt utsatt for karaktedrap av dubiøse og regimevennlige medier.

Source: Akroma.no

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her